Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

docela jsem se zasmal nad, ponekud, zmatenym textovym doprovodem u fotek. Potykam se s tim uz delsi dobu a at delam co delam, vzdy je vysledek jiny nezli jsem ho zadal. Ovsem tentokrat se sotek opravdu vyradil. Asi je multikulturni.

2 0
možnosti
Foto

Tak ono to nejspíš někdy někde "přeteče" - začne to relativně osamělými akcemi typu Breivik, bude pokračovat nárůstem preferencí nacionalistických stran (v dobrém slova smyslu) a skončí jistou formou občanské války. Otázkou je, jestli zpohodlnělý evropan je ještě vůbec schopen nějakého odporu a nenechá se dobrovolně asimilovat. Další otázkou je, jestli už v některých zemích není pět minut po dvanácté.

6 3
možnosti
Foto

Jakou shodou náhod byla zrovna včera zveřejněna tato informace z Velké Británie?!

Muslimské pedofilní gangy zotročují, v rámci svojí víry, anglické nezletilé dívky. Zatím je odhaleno 54 gangů znásilňovačů a pasáků.

Jak je možné, že jeden jediný Belgičan, pedofil Marc Dutroux, plnil stránky novin a obrazovky TV, celá Evropa byla kvuli němu na nohou...? A po těchto desítkách otrokářů a pedofilů doposud v rámci multikulturní korektnosti "neštěkl" ani pes? Bože, to to nikdo neviděl, nevěděl, nebo NECHTĚL vidět??? ;-O;-O;-O

.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/police-probe-least-54-more-1896991

8 3
možnosti
Foto

Podívejte na ten článek. Podívejte se na to jak vypadají "mírumnilovní" přistěhovalci vyznávající svého pedofilního pomateného středověkého vraha a násilníka.

7 4
možnosti
MT

Kdyz nekdo byt vyjadri nejakou stiznost na minority, tak je hned radikal, extremista, rasista a nacista.

Kdyz muslim odpali bomby a zabije nevine civilisty 've jmenu islamu', mnoho individualu a HLAVNE media se to snazi "pochopit", nejak oduvodnit  a zamest pod koberec.

Neslysim temer ZADNE odsouzeni tohoto cinu.

Evropou obchazi strasidlo. To strasidlo se jmenuje "politicka korektnost".

11 4
možnosti
PA

P31a73v69e58l 27A53n52t95l

20. 5. 2013 5:49

Spíš to do budoucna vidím v Evropě na masakry, tak jak se odehrávaly v Bosně v 90.letech........multikulturalismus je zločin........Rv

9 4
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral