Evropská islámská unie nebo Evropské islámské emiráty

Anebo taky Svaz evropských islámských republik. Možností máme nepřeberně. Jaká bude budoucnost Evropy, to samozřejmě s naprostou přesností nikdo neví. Jedno je ale téměř jisté. Radikálně se zmenšuje prostor, kdy o své budoucnosti mohou ještě rozhodnout sami občané a naopak se zvýrazňuje stav, kdy i, byť jen nevinný dotaz, může tazateli přinést nemálo problému.

Jsme toho svědky v Německu, Belgii a Švédsku. Zodpovědní občané, kteří projeví nelibost nad rostoucím vlivem islámistů a vůbec přistěhovalců z islámských zemí, se stávají terčem ostré kritiky ze strany politiků, jsou označováni za rasisty a xenofoby a hlavně, nenacházejí zastání, v případě přímých fyzických útoků. Nedávno jsem psal o masívním nárustu případu znásilnění ve Skandinávii, páchaného imigranty z Islámských zemí. Není prakticky dne, aby nepřicházely nové znepokojující informace o kriminálních činech páchaných těmi, kteří údajně do Evropy přicházejí v nejvyšší nouzi, vydělat si na skývu chleba. Většina těchto informací se do hlavních medií nikdy nedostane. Ani BBC ani RAI nebo ARD, dokonce ani NOVA a CT 1 vám nenabídne záběrý brutálních útoků, kterých se dopouštějí děti uprchlíků na svých spolužácích. A tak se stále častěji vkrádá otázka, kam vlastně Evropa směřuje a zda vůbec existuje šance zastavit politiky, kteří nedbají zájmu spoluobčanů ale preferují a prosazují zájmy těch, jejíchž roucha jsou cítit ropou a zlatem, případně jinými vzácnými komoditami.

Vyhledal jsem a nabízím vám několik fotografií, jako vzpomínku na to, co bylo nedílnou součástí Evropy dávné i nedávné minulosti.

Z dnešního pohledu, pro někoho možná úsměvný úbor, nicméně, mělo to svůj púvab.

Y

Všimněte si prosím té pohody, která z obrázku, zachycujícího 19. století vyzařuje. Lidé se procházejí, učitě bez obav a strachu.

20. století. Praha. Město, které České republice závidí snad všude na světě. Ehm, všude asi ne. Jsou země, kterým se toto město určitě jeví jako hříšné a hlavně hodně barevné a odhalené.

Ano volby. Evopa volá k urnám. Tedy oficiálně volebním urnám. Trošku mrazí při pomyšlení, že se v nedaleké budoucnosti může jednat o jiné urny.

Nový modní trend se zřejmě líhne v palicích evropských ouřadů. Praktický outfit pro druhou polovinu 21. století?

První video je z Německa. Nevinné děti?

Malmö. Toto město je ve Švédsku ale když tam přijedete, napadne vas něco jiného.

 

 

Autor: Václav Král | pondělí 20.5.2013 4:19 | karma článku: 31,92 | přečteno: 1617x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18