Druhý den obrany Israele

Je to jen pár minut, co se ulicemi Tel Avivu rozezněly sirény označující nebezpečí raketových útoků. Teroristické akce Hamasu pokračují, nelidské zrůdy i nadále z území Gazy odpalují další a další rakety, na israelské území.

12 tisíc raket za posledních 12 let. Neuvěřitelných 1000 raket ročně a před minutou jsem dostal informaci, že v Tel Avivu znějí opět sirény a lidé prchají do krytů.

Israel je ve válce, Israel bojuje o klidný život pro své ženy, děti a muže. Která země na světě by tak dlouho tolerovala neutichající útoky na své území? Která země by nečinně přihlížela, jak hordy pomatených primitivů ohrožují životy nevinných obyvatel? A co více, tito bandité si berou za své štíty vlastní ženy a děti. Většina odpalovacích zařízení je totiž umístěna ve školách, nákupních centrech a obytných civilních čtvrtích.

Bylo na čase řici dost. Fotografie malého dítěte nenajdete na hlavních stránkách světových portálů. Jedná se totiž o dívku z Israele. Kdyby to ale bylo naopat, všichni by se předháněli v popisování brutality IDF. Rozdíl je v tom, že IDF postupuje tak, aby civilní oběti byly co nejmenší. Hamas se kryje svými vlastními dětmi a jejích útoky se specializují na děti a nevinné obyvatele.

Ruský president Putin vyzval k návratu k normální situaci. Nevím, asi je to podle něj situace, kdy si Israel nadále bude nechat líbit raketové útoky. To se ale nestane pane Putine. A je čas, aby všichni, kteří chrání násilí a teror pochopili, že míra trpělivosti se dovršila.

Nejnovější informace....President Klaus zrušil návštěvu Israele

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Král | čtvrtek 15.11.2012 18:58 | karma článku: 32,61 | přečteno: 1693x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18