Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SW

Zalar asi tezko, ale... U mne klesl dosti tou amnestii a nasledujicim chovanim cele te rodinky Klausovy.

0 0
možnosti
MM

Tradá, tradá, tradá Toč se holka hopsa hejsaR^

Mne už ta chamtivá politická užvaněná lůza nemá čim překvapit. Etika a morálka dostala přes držku i od Klause a Zemana. Náš dvoreček je rozkraden, stavení od hnoje a smradu a my blbkové ty správce ještě štědře platíme a to i v kriminále. Tak o co Vám teď jde?

1 0
možnosti

at uz soud dopadne jakkoli, jsem rad, ze se senat snazi plnit svoji hlavni ustavni roli a to roli pojistky

3 1
možnosti
MS

Vidim to tak, ze autor clanku je slaby demagog a mozna i magor. 33% senatoru neni hrstka lidi, to je vyrazne procento. Autor ma asi nejaky mindrak nebo vubec nezna duvody proc se nekteri lide v oblasti vlastizrady angazuji. Pan Klaus nekolikrat ignoroval ci prekracoval ustavu (ratifikace zakonu EU, nejmenovani mladych soudcu pres rozhodnuti US, selhani pri nominaci soudcu US, ...). Prezident je pouze a jenom nevyssi statni urednik a i on m sve povinnosti. Pokud si hraje na feudala, je treba do budoucna lidem podobneho razeni jasne rici ze muzu narazit. Proto s obzalobou z vlastizrady souhlasim prestoze k preliceni nedojde.

1 4
možnosti
JH

J82a84n 81H17l49e36d15í65k

1. 3. 2013 15:58

ubohý postup 28 senátorů jsou manévry--cvičení,, které má připravit ústavní schůdnost, takovou partyzánskou uličku na politický puč-- ala Gottwald//Beneš.  Politiku umějí dělat zde pouze profesionálové z KSČM !

2 0
možnosti

1. 3. 2013 15:12

Pletete si pojem vlastizrada a velezrada. Tim padem je cely vas clanek nonsens.

5 2
možnosti
SW

Vlastizrada je ale v uvozovkach. ;-)

0 0
možnosti
Foto

M59a32r50t18i86n 94Š64i80k

1. 3. 2013 14:25

Píšete o mentální nedostatečnosti.... Tak to mi jistě jako mentálně nedostatečnému vysvětlíte, proč by nemohli senátoři podávat podnět ÚS na prezidenta. Co jim v tom brání, vy? Jakkoliv může být podobný podnět nesmyslný, o jeho relevanci rozhodne ÚS, který ho buď přijme k projednání, nebo ne. Již jsem to psal ve více diskusích. Nikdo nezpochybňuje právo prezidenta amnestii vyhlásit. Kdyby se ale zbláznil a vyhlásil amnestii úplnou, bylo by fakt dobré mít nějakou ústavní pojistku. Možná je to na ústavní novelu, nevím. Osobně se nehroutím z toho, že senátoři to zkoušejí. Po doživotním žaláři nikdo nevolá. Snaha se zviditelnit? Proboha! To je argument "mentálně dostatečného" dospělého člověka? Takto napadnout přece můžete jakýkoliv krok kohokoliv veřejně činného. Chce se JEN zviditelnit....

3 2
možnosti
JT

Jen at si podavaji. Maximalne se ti ztrapni.

1 1
možnosti
OU

ohanite se tim, ze ma prezident k amnestii ustavni pravomoc. Dam svuj oblibeny priklad (jen se tyka milosti)

Predstavme si, ze prezident posle na opozici najemneho vraha. Vrah je chycen, odsouzen a prezident mu da milost (na kterou ma ustavni pravo). A tak dokola.

Dopustil se prezident velezrady nebo ne?

6 5
možnosti
JK

Žádný žalář. Největším trestem by byl neumožnit mu zviditelnění v médiích. :-(

5 5
možnosti
Foto

To už doporučil advokát Václav Láska a já souhlasím:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral