Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jakoby autor psal jenom o Cechach... Nechceme si nechat vzit nase tradice, nasi historii atd., ale presne to delaji Cesi dodnes jinym.  Tato umela republika, naslednik Ceskoslovenska zalozena na lzi, nacionalimu a propagande  nestoji zato udrzovat, nikdo se v ni toziz vlastencky neciti.  Chut do opravdovych historickych naprav take neni, takze tyto zeme jsou predurceny k podprumeru toho co jsme kdysi byli. Takove druhe housle.

0 0
možnosti
JZ

Mate pravdu blogere. Cesko, patrici nam Cechum od vzniku Zeme, nikomu nedame, radeji ho zbourame. V tzv. Sudetech jsme z lasky k vlasti jiz preventivne zacali.

0 0
možnosti
MP

Nedávno jsem sledoval film Caligula o rozpadu velké říše. Vzpomněl jsem si na náš stát a na třetí říši velkoněmeckou, pardon na EU. Jistá podoba rozpadu tam je, problém je v tom, že vše musí mít čas na dozrání. Ta jako zraje konečně i lid v celé EU. Všechno má svůj čas.

0 0
možnosti
PK

Klaus se v řadě případů mýlí ale při vstupu do EU hovořil o rozpuštění českého národa, ale že vzhledem k vývoji (Marx by řekl výrobních sil a společenských vztahů) není jiná alternativa. V tom se podle mne nemýlil. Co chcete dělat s natalitou 1,4? Každá vyspělejší společnost si již nechce sama utírat záchody, kopat kanály. Kapitál v honbě za ziskem nezná slitování a nějaké občasné střílení a potápění bárek u Lampedusy Vám nepomůže. Můžete jen vývoj mírnit, problém eura je v tomto ohledu okrajový.

1 0
možnosti

k tričku a vlajce, nešlo o námitku znevážení symbolu? 

Jinak zajímavý článek, který otevírá spousty pandořiných skříněk, škoda jen, že alespoň v něčem nenastiňuje řešení.

0 0
možnosti
VK

Nikoliv. Anglickou vlajku tvori cerveny kriz v bilem poli. Tento symbol urazi muslimy a proto je v Anglii casto jeho propagace stihana. Muslimove casto protestuji proti vsemu, co ma kriz. Stejne tak pred casem pozadovali zmenit vlajku Svycarska, nastesti Svycari jim vysvetlili, kdo je ve Svycarsku doma.

1 0
možnosti
VT

V USA je víc než padesát států - všichni platí dolarem a nějak moc jim to nevadí. Já bych to € klidně bral. Aspoň bych nemusel, pokaždé když jedu ven shánět směnárnu a měnit Koruny za €.

3 3
možnosti
Foto

Hmm...ale mají společný státní rozpočet se spoustou stejných závazných mechanismů :) na rozdíl od EU :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral