Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ČR do těcjto věcí nic není, myslím, že bychom se měli zdržet hlasování.

2 1
možnosti
MR

M15i98l91a50n 66R66a30d18e66k

29. 11. 2012 17:17

ale kdyz budou mit svuj stat, tak pak nebudou moct narikat. Svoji samostatnost, suverenitu, tak uz nebudou moct vinit Israel ze vseho co si sami nadrobi. Ja bych byl pro.

0 1
možnosti
VK

Ale budou a uvidite jak. Nejdrive budou narikat, ze uz neprichazi zadna podpora z USA a jedna se o stamiliony dolaru. Pak budou narikat, ze zmizi danove ulevy a podpora z Israele, protoze jako samostatny stat, nebude duvod jim humanitarne posilat napriklad elektrinu, bezplatne. A pak, zapatrejte v historii. V Jordansku meli veskere moznosti na svoji samostatnost a suverenitu. Co udelali. Arafat planoval atentaty a nasili.

2 0
možnosti

Nechápu, proč se izrael bojí uznání Palestiny jako státu. Alespoň bude moci dávát žaloby na případné palestinské zločiny k Mezinárodnímu trestnímu tribunálu. Lépe vyhrát u soudu, než ve válce. Tam to stojí životy.

5 3
možnosti
VK

Israel se uznani Palestiny pochopitelne neboji, jenze k tomuto uznani musi dojit za jistych podminek, mezi kterymi jsou zaruky, ze Palestinci budou ochotni pristupovat zodpovedne k jednanim o mirovem vyreseni spornych otazek. To ovsem Abbas a hlavne ta kruta Hanan Ashrawi odmitaji. A dnesni ma jine priority nezli uznani statu Palestina. Jde o pristup k moznosti hnat ke kriminalnimu soudu pri OSN prave Israel. A Palestinci mnohokrat tento umysl hlasili.

2 0
možnosti
LP

L51u92k67á54š 46P89e77c82h49a

29. 11. 2012 11:17

Když jsem to slyšel v ranním zpravodajství, nevěřil jsme svým uším. ČR prý zatím tají koho v OSN podpoří, ale asi to bude Izrael. Zajímavé, že Kosovo podpořila ČR hned, nemají zábrany uznávat různé povstalecké bandy v Libyi, nebo Syrii, ale s Palestinou je to nějaké jiné. Co za tím asi vězí?  Schwarzenberg, Nečas, vlivní židé...., nebo si přijede pro podporu urychleně Netanyahu jako minule.

3 8
možnosti
TK

No ono už se nic netají, pan Schwarzenberg přímo uvedl, že je ČR proti přijetí Palestiny za nečlenského pozorovatele OSN. A nic bych zatím nehledal, pan ministr se takhle vyjadřuje už celá léta. Z celého srdce nesouhlasím se zahraniční politikou tohoto starého pána.

0 3
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral