Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

12. 4. 2012 0:44
my se muzeme shodnout, a je to na nic

problem je jestli se shodnou vlady My muzeme cancat na webu az se bude od klavesnice prasit, israelcia  a iranci mohou (iranci teda moc opatrne) delat ruzne poznamky jako ze valku nechteji. No a?

Vy tady na blogu vsichni delate jako by jste tuto planetu ridili. Neridi ji nikdo, (teda krome nas iluminatu) je to vicemene chaos neboli hambajz. A jestli valka bude ci ne -  to nevi ani Israelska vlada ani Iranska. Ted se akorat vsichni radi na vysoce dulezitych poradach typu pavlacove drbny - kdo ma ted pravo na  pradelni snuru? A jestli se pohadaji, bude padat ciste pradlo, v tomot pripade to pradlo jsme my.

Osobne si myslim ze Israel nezautoci.

0 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

12. 4. 2012 1:02
Re: my se muzeme shodnout, a je to na nic

No to my víme, že těma diskuzema nic nezměníme. Ilumináti ale nebudou vládnout věčně, to by jim mohlo býti jasné

Osobně si myslím také, že Izrael nezaútočí. Na to má poskoka v USA.V

0 0
možnosti
G

Gwendolyn!

12. 4. 2012 0:40
Mozna, mozna ne, jeste se uvidi

Na textu nevidim nic kontroverzniho, az na to, ze Grass je velmi znamy spisovatel, no asi zalezi na vzdelani kazdeho, my jsme ho brali uz na zakladni skole, jeho roman Plechovy bubinek je dosti znama vec. Osobne si basen Grasse neberu moc k srdci, prece jenom ma pravo na nazor, politika Israele je slozita vec, nijak ani nesouhlasim s tim, ze dali zakaz vstupu GG, ale co, jemu to je asi jedno. Iran opravdu neni mirumilovny a kdo vi,jak to vse dopadne. Bude valka? Je to dost mozne.

Vsem nenavistnym antizidovskym lidem: koho byste radeji meli za souseda, Israel nebo Iran? Aha. Myslela jsem si to...

1 0
možnosti
VK

kral

12. 4. 2012 0:23
Lide bdete

Teda chtel jsem napsat brzdete...Ta diskuse zacina hodne bouchat a byt hodne osobni. Snad se vsichni shodneme na tom, ze by bylo fajn kdyby k valce nedoslo.:-)

2 0
možnosti
PU

arnejs

12. 4. 2012 0:34
Re: Lide bdete

Samozřejmě. Každá válka představuje lidské oběti a je jedno, jestli jsou to vojáci nebo civilisté. Íránští představitelé by měli umožnit kontrolu svých jaderných zařízení, měli by se vykašlat na vyhrožování Izraeli a západním státům a snažit se o prosperitu vlastní země.

2 0
možnosti
JS

ikaika

11. 4. 2012 23:18
naprosta pravda

Ve jménu možného útoku na Evropu - vybombíte Irán - vděkem se zalykámEU

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

11. 4. 2012 23:19
Re: naprosta pravda

Proc Iran? Staci ten reaktor a zavod na obohacovani paliva ...

2 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

11. 4. 2012 23:10
Myslím, že přeháníte,

pane Králi. Braňte si své Židy, ale nekydejte na ostatní a nepodněcujte nenávist vůči národu (či jeho vládě), které mainstream - a jak vidím v diskuzi - úspěšně podsová ty svý obvyklý lži. Už jenom z reakce na báseň G. Grasse v českých médiích (kde se nám pan Železný junior, což je opravdu ten pravý, rozvykládal o antisemitismu čtvrtiny Němců) je vidno, že GG má pravdu, je zde vyvolávaná atmosféra, opravňující agresi vůči státu, který je vykreslován jako světové zlo (že se Íránci brání podlehnout, či přijmout západní kulturu, se nedivím, ono zase není o co stát a v jejich případě by došlo k naprostému rozvratu společnosti. Takže jejich výzvy proti agresivní kultuře západní společnosti jsou pochopitelné).

Ostatně se obávám, že tu nejde ani tak o Izrael vs. Írán, ale o odstranění dalšího vzpurného státu a o jeho naftu. A Izraelci mají posloužit. Propaganda proti Íránu se vede už dlouho, má lidem vymýt mozky a připravit je na další agresi.

2 0
možnosti
G

Gwendolyn!

12. 4. 2012 0:43
Re: Myslím, že přeháníte,

Grass pravdu nema, ale ma pravo na nazor. A jde o Iran versus Israel, ne vse se toci kolem nafty, stara kulhankova vikinova. Propaganda vuci Iranu? Kdo ji vede? Vzdyt Iran si vlastni vizitku udelal uz davno sam s tim saskem v cele.

0 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

11. 4. 2012 23:02
Pane Václave,

připomněl jste mi starý český film Čtyři vraždy stačí drahoušku: ,,My všichni jsme Gogo.´´  Myslíte si, že my všichni jsme židi? Vaše obhajoba preventivního úderu proti Íránu, pravděpodobně humanitárními bombami, je docela nechutná. Rv

1 0
možnosti
SS

albertan_bear

11. 4. 2012 23:04
Re: Pane Václave,

Zajimave je, ze za rozbombardovani Irackeho Osiraku byl vdecny i Iran ...:-P

2 0
možnosti
VK

kral

11. 4. 2012 21:31
original Grassovy basne

http://www.youtube.com/watch?v=p7DVno7F8WA

Muzete poslouchat, naslouchat... urcite porozumite, vy vsichni vzdelani kdo mne posilate na psychiatrii. Hezkou noc pri poslechu toho co tam vlastne podle vasich slov nejniiii.

0 0
možnosti
GG

gomesak

11. 4. 2012 21:20
odstěhuje se

ať se tedy autor článku odstěhuje do své země zaslíbené a nám nekydá na hlavu ty svoje žvásty.!!

5 0
možnosti
VK

kral

11. 4. 2012 21:23
Re: odstěhuje se

a ze si nechate kydat zvasty na hlavu. Dela vam to dobre?

1 0
možnosti
P

philipe

11. 4. 2012 21:00
Pane Král,

navrhuji Vám zajít si do psychiatrické polikliniky dříve, než Vás tam povezou ve svěrací kazajce. K Vašemu slabomyslnému žvástu není třeba se vyjadřovat, každý normalně uvažující a informovaný člověk vidí na první pohled, že je to sammelsurium dogmatických lží bez jakéhokoli vztahu k realitě. Jakýsi Günter Grass je jeden z nejvýznamnějších,německy publikujících spisovatelů a nositel Nobelovy ceny za literaturu. Nobody václav král mu nesahá ani po kotníky. G.Grass o žádné likvidaci obyvatel Iránu nikdy nic nenapsal, to je jen Vaše nestoudná lež. Židi dělají masivní nátlak na presidenta USA Obama a vydírají ho tím, že pro něj nebude židovská část USA-populace při volbách hlasovat, neposkytne-li USA Israeli protibungrové rakety, která mohou proniknout několik desítek metrů pod povrch země. Obama se snažil válkychtivému agitátorovi Netanjahu jeho zamýšlený agresivní útoku na Irán rozmluvit, zda efektivně je ve hvězdách. Víme jen, že kategoricky odmítl židům tyto rakety poskytnout.

2 0
možnosti
VK

kral

11. 4. 2012 21:09
Re: Pane Král,

nez priste zase neco napisete, prectete si tu basen. A omlouvam se ze neznam kdejakeho pisalka.;-D

2 0
možnosti
VK

kral

11. 4. 2012 20:52
Grassova basen

je hloupa ale nikoliv antisemitska. Autor v ni pise nepravdy, asi zalozene na jeho spatnych zkusenostech a mozna i na zlem svedomi. Israel neni atomova velmoc. Vlastni podle odhadu maximalne 260 jadernych nalozi, ovsem toto cislo je patrne prehnane a pravda bude nekde kolem 150. Israel nema v umyslu zautocit na Iran jadernymi zbranemi. Tato informace je sprostou propagandou a nezaklada se na realite. Israel nema v umyslu zautocit vubec, pokud dojde k dohode. Pokud ale Israel zautoci, bude utok veden konvencnim zpusobem a pouze na vybrana jaderna zarizeni. Nikdo si valku neprejeme a pokud je jen jiskricka nedeje pro klidne reseni, rozhodne to nebude Israel kdo ji sfoukne. O vikendu probehne jednani mezi Iranem a zainteresovanymi zememi. Iransky zastupce vcera rekl mnoho slov a mnoho slibu. Uvidime kolik z toho bude naplneno. Doufam ve zdravy rozum.

1 0
možnosti
P

philipe

11. 4. 2012 21:12
Re: Grassova basen

Král, Vy jste opravdu ubožák. Kdepak jste tu "báseň" od G. Grass četl? Rozdávali ji snad židovští příznivci v podobě letáku na Václaváku? Porozumět ji ale předpokládá dobrou znalost němčiny a tu si u Vás nedovedu představit, protože žvástáte něco o likvidaci Iránu a o nepravdách. Nic takového ten slovesný útvar, v žádném případě báseň, neobsahuje. To jen ta Vaše paranoa vidí něco, co neexistuje.

3 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral