Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Autor by si měl přečíst Protokoly sionských mudrců, Protokoly pravdoláskařských mudrců a Protokoly plutonských mudrců. Pak by možná změnil názor.

1 1
možnosti
MR

s Putinem v cele, ktery se take da dohromady s dablem, jako to delaji vsichni co nenavidi Zapad. Jenze uz ma doma vice muslimu nezli cela zapadni Evropa, a byl by naivni kdyby si myslel ze je jim sympaticky

1 1
možnosti
Foto

"Barbaři přicházejí, plíží se z východu. S očima široce rozevřenýma a čenichajícími nozdrami. Mohutní a mocní. Divoké davy, barbaři přicházení z východu.

Přicházejí z neznáma. Do vaší země. Země poražených, hordami plných nenávisti. S dýkami v kapsách a bombami v rukou. Vypálí vaše města."

Vážený pane Králi,

Tak krásně rozepsaný článek o praktikách fašistů z Pravého sektoru a antisemitech ze strany Svoboda, jsem od Vás vskutku nečekal. Nadchla mě zajména básnická nadsázka ve slovním spojení "bombami v rukou" (ve kterém máte zcela jistě na mysli Molotovovy koktejly, které ti fašisté házeli po policistech) -  Smekám klobouk, nezbývá mi nic jiného a tentokrát Vám dávám karmu.R^

ps. Pokračujte v psaní o fašistických barbarech dál! -Těším se na nový článek.;-)     VH

0 4
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral