Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J36a20n 45R77ý86z47n92a98r

29. 11. 2013 7:20

Je nesporným faktem, že vyloženě napjaté až nepřátelské vztahy s Polskem nám v 1938 zlámaly vaz.

Jak dalece je to vina našich politiků a jak dalece je to vina doby, těžko říci.

Sabaton je bezva ....

Na druhou stranu je možno říci, že Těšínsko patří do Sudet a bylo obklopeno německou národnostní menšinou.

0 0
možnosti
Foto

V43í70t 21H45a21s21s49a61n

22. 11. 2013 13:49

"kdy například Landovi je donekonečna vyčítána jeho skinheadská minulost a hlupáci se snaží v jeho zálibě v runách vidět jeho náklonost k nacizmu"

Václave Králi, opět melete nesmysly, jelikož sám moc dobře víte, že současní neonacisté záměrně využívají symboliku tu nacistickou jen připomínající, aby tak unikli případnému stíhání za propagaci nacistických symbolů. Váš oblíbenec Landa se v tomto "sportu" doslova vyžívá, viz: podobnost názvu jeho řádu Ordo Lumen Templi s liebensfelsovým árijskokřesťanským, rasistickým řádem Ordo Novi Templi s Lumen klubem, názvu jeho alba Neofolk (ač folkové není) - Neofolk je totiž německá skupina fašistů hledající skryté významy run. A takhle bych mohl pokračovat dál: Plakát k turné Československo na kterém byl Landa zobrazen jako prezident, v pozadí za ním byla trikolóra české vlajky za protektorátu Bohmen und Mahren a na límci měl runovým písmem Mercurius (Merkur obletí slunce jednou za 88 dní = neonacistický kryptogram Heil Hitler, či si na sebe na předávání cen Českého Slavíka 2012, vzal oblečení ve stylu Thor Steinar, kterému dominovala runa Hagal (znak severských jednotek Waffen SS), doplněná o dvě čtyřky, které byly záměrně ztvárněny tak, že připomínaly nápis SS.

- Jak sám moc dobře víte, tak Landa se v těchto podobnostech s nacistickou symbolikou doslova vyžívá, přičemž jákápak to náhodička (!) - pokaždé má z dvou daných výkladů na mysli ten dobrý a neškodný...

- Jen zlí multikulturalisté, neomarxisté a levičáci, vůči němu pořád něco mají.. ;-)

K přečtení doporučuji tento svůj rok starý článek:

______________________________________ http://hassan.blog.idnes.cz/c/307909/Trava-je-zelena-nebe-je-modre-a-Landa-je-nacek-az-do-morku-kosti.html ______________________________________ VH

0 1
možnosti
VK

Opel lzete Vite Hassane. Jako ostatne vzdy. Takze nic prekvapiveho.

0 0
možnosti
MR

M10i57l33a31n 66R44a35d18e71k

20. 11. 2013 17:39

no vidite, a ja kdyz lehce naznacim ve svem blogu ze treba by jaksi mozna levicaci mohli byt bud masiblove nebo velke svine, tak se leckdo jeste ohradi. (pro neznale historie nacisti byli a jsou socialisti).

Mimochodem, kdyz jsem cetl The Holcroft Covenant, on sice Ludlum neni zadny velky spisovatel a vse pise na jedno brdo, rikal jsem si to je ale kravina, ale kdyz vidim jak se vsechny tyto socialisticke utopie oprasuji, tak nevim.

0 0
možnosti

Ono je třeba říkat pravdu i když je to nepříjemné. Jinak bychom ani nevěděli, že II. světovou válku, kterou začali fašisté ve spolupráci s komunisty, vyhráli Američané v rozhodující bitvě u Stalingradu.

0 1
možnosti
Foto

Ses špatně vyspal?:))

1 0
možnosti
VK

Ja se vyspal dobre, a citil jsem se fajn, dokud jsem si tu zrudnost neprecetl.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem to prolétl a ta fikce má dokonce jakési morální ponaučení:

"Celkem byli příslušníci divize obviněni z 8 450 vražd zajatců i rukojmích z řad civilního obyvatelstva, včetně žen a dětí. Za mimořádně brutální činy byli dva válku přeživší důstojníci divize Obergruppenführer Martin Písačka a Gruppenführer Jan Ulman odsouzeni vítězi války k trestu smrti oběšením. Navíc v jejich případě bylo pro mimořádně zavrženíhodné skutky, které spáchali, vykonání popravy zachyceno na filmový pás a promítáno ve zpravodajských žurnálech po celém světě. Řada dalších důstojníků i poddůstojníků divize SS byla zbavena života méně potupně, nebo dlouhodobě uvězně

Zdroj:http://technet.idnes.cz/kniha-lepsi-dejiny-ceska-alternativni-historie-frl-/vojenstvi.aspx?c=A131119_131254_vojenstvi_vse";

Takže, proč ne?

1 0
možnosti
PH

P35a53v71e20l 68H23e28k

20. 11. 2013 11:31

Je jasně uvedeno, že se jedná o alternativní směr dějin. Vskutu nechápu Vaše rozhořčení.

1 1
možnosti
VK

Pane Heku, kdybyste muj clanek cetl pozorne, pochopil byste ze prave to mne rozcililo. Ta kniha neni o alternativnim smeru dejin ale o jejich prekrouceni. Hloupem a nesmyslnem. At se na mne nikdo nezlobi, ale uz se nemuzu divit, ze v Cesku je tolik dutohlavu, kteri se nechavaji fotit s trickama jako camp Auschwitz, kteri maji doma na zdi hakove krize a kteri uznavaji jediny pozdrav. Vite ktery. Jestli takova kniha muze bez problemu vyjit, zatimco vydavatel Mein Kampfu byl kriminalizovan, pak je neco hodne spatne. A spatne je, kdyz je tomu poskytnut prostor na idnesu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral