Z novináře vyvrhelem

Z novináře politik nikdy nebude. Přesvědčil se o tom V. Mlynář a teď si tím prochází i R,John. Jeho „přátelé“ novináři ho zničí jako zničili Mlynáře.

loonapix

R.John bude rád, že neskončí před soudem jako jeho kolega Mlynář, protože novinářská obec posuzuje vstup novináře do politiky jako přeběhnutí k nepříteli. Jak napsal trefně P.Holec z Reflexu: Někdo kdysi řekl, že všechny politické kariéry končí pohromou. Anatomie té Johnovy bije do očí: už před volbami začal populární novinář bojovat s kdekým, především však s novináři; téměř s nikým nemluvil, všude viděl spiknutí, případně odměnu na svou hlavu.

Ano je to tak a John věděl dobře, že mu novináři neodpustí zběhnutí k politice, ale netušil jak se hlídací smečka demokracie rychle změní na lovící smečku, která ho chce ztrestat za vstup do politiky. I kdyby byl špičkový politik a to rozhodně není, tak se může třeba na hlavu postavit a vše co udělá bude špatně. Nenašel jsem na netu ani jednoho novináře, který by se ho zastal a všichni píšou ve stylu “pověste ho vejš ať se houpá“.

Kdyby objasněnost trestný činů stoupla o 90% a John by ušetřil při tom spoustu miliard tak stejně bude hodnocen jako pohoma pro českou politiku a nejhorší ministr.

Nebyl jsem fanoušek Mlynáře a nejsem obdivovatel Johna a VV. Jenom mě prostě štve ta smečkovitost novinářů, kdy jeden něco napíše a druhy to po něm opíše a jako zdroj uvede toho prvního a už se nikdo nestará o to jestli je ta první informace pravdivá. Hlavně to musí být dostatečně skandální s trochou senzace, protože by to jinak nikdo nečetl.

R.John si napsal své Memento v okamžiku kdy vstoupil do politiky a teď to vypadá jako by na něj byla vypsána odměna.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | pondělí 13.12.2010 12:14 | karma článku: 20,81 | přečteno: 1358x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75