Věci Vyděračské

Nepřál bych straně Věci veřejné, aby se z nich stala strana která vydírá jako to udělali zelení a nebo to praktikovala KDU-ČSL.

www.ateo.cz

Můžou se snadno podívat jak každá taková strana, která se snaží vytřískat maximum dopadne. A stále doufám, že jejich program není jen o nalezení penězovodu. Každá ze stran musí z něčeho co má ve svém programu ustoupit, aby byla možná dohoda a splnilo se hlavně to co náš stát trápí nejvíc a to se týká všech stran.

Jejich plán zavézt „agenta provokatéra“ vzbuzuje obavu ze špiclování a prostě si nedovedu představit jak by to fungovalo a kdo bude hlídat provokatéra, aby si z toho neudělal živnost na objednávku. A kdo bude hlídat toho kdo bude řídit provokatéra a kdo bude hlídat toho řídícího, aby se to nezvrhlo ve vyděračskou s.r.o. jsme ještě neslyšeli. Strany by se měli dohodnout , že se k veřejným zakázkám nedostane firma s jasným majitelem a zakázka bude veřejná na internetu, aby bylo jasně vidět co se okolo děje a pak nemůže hrozit, že zakázku dostane firma o které nikdo nic neví a sídlí v v paneláku kde ji nikdo nezná.

ODS by zase měla jasně říct, že nebude žádné „porcování medvěda“ a rázně ukončit tohle mrhání penězi na nesmysly typu koupališť a tenisových kurtů za miliony z peněz daňových poplatníků. Hlavně si pamatovat nu tu volební žlutou kartu a už žádná silácká vyjádření, ty snad už potřeba nebudou i když nevěřím, že se ČSSD bez Paroubka změní na stranu s kterou se dá domluvit. Ono je tam těch „oranžových talibanců“ typu dr Ráth ještě spousta.

TOP09 by zase měla nasadit při jednání s partnery Kalouskovi náhubek, aby zbytečně svým kecáním a rytím nemařil dohody. Měl by si už konečně uvědomit, že bez pana knížete by ten výsledek byl jiný a neměl by zapomínat, že byl i u všech špatných rozhodnutí předešlých socialistických vlád. Nevím jestli špatně slyší, ale měl by poslouchat socany s jakým zápalem komentují jakýkoliv náznak nejednotnosti, aby se to dalo využít k rozbití koalice a to poslouchání se netýká jen jeho, ale všech.

Uvěřím ve změnu práce při řízení státu až stát přestane provozovat pivovar a začne konečně řídit stát a nebude podnikat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | úterý 1.6.2010 9:58 | karma článku: 32,10 | přečteno: 2558x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75