Ubožáci, že se nestydíte vzkazuje Paroubek

Takovéto sjednocení mladých lidí tu už jednou bylo a to když Paroubek nechal rozehnat czechtek

www.ateo.cz

To byl zrovna u moci tak použil policii, ale tentokrát si musí platit svoji gardu, aby mu ty jeho mýtinky nekazili „mladí pomatení občané“.

Jak píše Petr Dimun : Recesistický výstup masek mimozemšťanů na kolech vyvolal reakci nikoliv ochranky či organizátorů, ale některých členů a příznivců ČSSD, kterým pánové přejeli kolem nohy. Což pochopitelně vyvolalo adekvátní reakci.

Tak je to každému jasné, kdo přejede kolem nohy oranžového voliče bude ihned ztrestán a po volbách až začne normalizace si to schytají, protože už jsou zdokumentováni.. Turné ČSSD se jmenuje Jistota a zatím máme jedinou jistotu v tom, že když máte jiný názor tak Vás jenom vyvedou, ale až budou mít moc tak bude zase všechno jinak.

Na Facebooku se přihlásilo k vajíčkovému protestu už přes 30 000 lidí a jestli někdo věří Paroubkovi, že to organizuje ODS tak se zbláznil, protože kdyby to bylo organizované tak se k tomu přihlásí maximálně dvacet lidí. Už by se měli vajíčkoví házeči začít bát a měli by věřit věřit Dimunovi, který to řekl jasně: Všechny ty akce dokumentujeme a zjišťujeme jména dotyčných. A v tomhle bych socanům opravdu věřil, protože je v této straně spousta lidí kteří prošli KSČ a ti tohle ovládají dobře a jsou mnohem nebezpečnější než prasečí chřipka. V roce 1969 jsme tomu také nevěřili a zpacifikovali nás důkladně. Tak pozor na to, po volbách může přijet mstitel a už má plný blok jmen.

Paroubka už nechtějí ani na Marsu http://www.youtube.com/watch?v=PhIuRgvI85E a ten který se neumí smát tak by neměl mít moc.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | úterý 26.5.2009 11:36 | karma článku: 38,37 | přečteno: 2746x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75