Soutěž o plná koryta na dluh podle ČSSD

Tohle opravdu není souboj volebních programů, ale jak to přesně trefil grafik Ateo tak je to jako pořad „Haló tady Puchejřovi“ pojďte se nažrat bude to zadarmo.

www.ateo.cz

Stačí sestavit partu obyčejných lidí co budou dělat politiku pro obyčejné lidi, uspořádat soutěž o plná koryta a je vyhráno. Hlavně se musí neustále zdůrazňovat, že si to lidé přejí a dokládat to pravidelným průzkumem veřejného mínění u spřátelené agentury.

Kdyby náš stát měl vyrovnaný rozpočet a všechny tyto sliby byly opravdu navíc jen jako bonus za dobré hospodaření tak by nikdo nemohl být proti, ale tohle je opravdu pytel slibů pro plná koryta na dluh. Když Paroubek slibuje, že už je konečně vidět na obzoru první pečený holub tak ví, že bude zaplacen na dluh a nebo z peněz ještě nevybraných zvýšených daní. Když tímto způsobem budeme hospodařit doma tak na sto procent nepřiletí pečený holub, ale exekutor.

Když vyjedete za hranice tak je to balzám na nervy nikde není vidět Paroubek, ale pozor až se budete vracet to ho budete vidět na každém kilometru. Vypadá to, že ČSSD někde našla zlatý poklad, protože nakoupila všechny plochy kde se dá nalepit plakát mladého kluka, který za nás všechno vybojuje, ale podle množství reklamní plochy kterou obsadila to vypadá, že všechny peníze utratí za propagaci kluka z plakátu a na obyčejné lidi nic nezbude. Jenom Krampolovi musí být líto, že se na plakát nedostal a to se tak snaží.

Už jsem se ani nerozčílil když spustila ČSSD stránky modránemoc, protože když něco tak slaboduchého jim pomůže vyhrát „nedej bože“ volby, tak si budeme muset přiznat, že jsme ještě blbější než jsme si mysleli.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | středa 31.3.2010 10:29 | karma článku: 37,46 | přečteno: 1920x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75