Podařilo se neskutečné

Voliči uvěřili, že se někde válí hromada miliónů, které tahle zlá vláda nechce vyplatit

www.ateo.cz

Až to trochu utichne a začneme se rozhlížet tak budeme asi hodně překvapeni kam, až nás tyhle volby dostaly. Vítězem voleb se stala Nova a pan Kmenta, ti začali a zbytek už si zavinila strana, která se stala díky vířivce nejednotná a zcela rezignovala na kampaň v celostátní úrovni a vše nechala na krajích. Voličů ODS přišlo k volbám stejně jako před čtyřmi léty a stejně to nestačilo, protože ČSSD uspěla v přesvědčování voličů, že jim zařídí neplacení poplatků u lékaře tak jich přišlo volit ČSSD o čtvrtinu víc. Protože poplatky jdou prakticky lékařům do kapsy tak jsem docela zvědavý, jak se budou tvářit až jim to SOCIALISTÉ seberou a kde vezmou další peníze, aby to lékařům kompenzovali.

Paroubek si tak dlouho připočítával hlasy komunistů zadarmo, až přišel čas placení a jak to řekl Filip, žádná tichá podpora nebude, chceme křesla. No, a když se ODS nevzpamatuje tak je máme za dva roky ve vládě. Jiná silnější strana, která by zabránila komunistům návrat do funkcí, než ODS tady prostě není a jestli si někdo myslí, že kormidlo nejde vrátit zpátky tak je na omylu. Je nejvyšší čas začít pracovat na dalších volbách a konečně začít vysvětlovat proč se musí dělat reformy. Takhle máme pořád jen tiskovky s negativním útokem na reformy a výsledkem jsou prohrané volby. Ať si každý spočítá kolik udělala ČSSD tiskovek a různých prohlášení za tyto dva roky a je hned jasné kdo udělal pro vítězství víc práce.

Nejvíc mě na volbách překvapilo, jak lidé pořád bezmezně věří televizi a novinářům, že co napíšou nebo řeknou je naprostá pravda. Z vlastní zkušenosti vím, že veškerá diskuse o politice skončí větou ,, když to psali v novinách tak je to pravda“.

Teď je potřeba zatáhnout krajské lídry do politické práce na vrcholové úrovni. Jsou to neokoukané tváře s velkou zkušeností v řízení krajů a tak je potřeba, aby toho ODS využila a dostrkala je do funkcí ve velké politice. Dnes bylo vidět, jak si Paroubek s Filipem notují a jsou natřeseni na vládnutí. Kolik nás to bude stát, to se uvidí.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | neděle 19.10.2008 14:12 | karma článku: 33,93 | přečteno: 1670x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75