Plná huba demokracie a utajený sjezd

Veřejnost může slyšet jen funkcionáře a jejich proslovy, ostatní musí být utajeno.

www.ateo.cz

Všichni ve svých proslovech se oháněli demokracií a malovali čerta ODS bez kterého by byl ráj na zeměkouli. Každý ze řečníků se věnoval situaci v ODS a přesně věděl co je špatně ( dobrého nenašli nic ). Je to až divné, když mají stranický sjezd a mluví se jen o nepřátelích a, že jich bylo vyjmenováno dost od novinářů počínaje a USA konče. Paroubek přednesl plamenný projev ve kterém kdyby byl zmíněn boj za celosvětový mír tak by ho mohl Filip použít na sjezdu KSČM a měl by ještě bouřlivější potlesk.

Dnes je všechno jinak, protože se zamknuli vyhnali novináře a televizní kamery v naivní představě, že něco utají. Tohle by se jim podařilo jedině v případě, kdyby zahodili klíče a zůstali tam na věky. Asi zapomněli, že se to nepodařilo ani komunistům v době nejtvrdší normalizace. Všechno vyleze ven, protože v tomhle státě nelze utajit nic.

Teď už se můžeme jen dohadovat co se vlastně na oranžovém sjezdu řeší. Po těch proslovech o frontálním útoku na vládu jenom doufám, že nezakládají lidové milice. Ale když sem viděl tu jiskru v oku předsedy klubu komunistů Kováčika jak s obrovskou nadějí líčil na ČT 24, že už se konečně najdou nějací poslanci z koalice, kteří je podpoří a společně svrhnou vládu tak nevím co všechno je možné.

Když už přišel na sjezd i křišťálový Standa tak možná přijde i kouzelník a nebudou muset stavět ,,Poťemkinovy vesnice“ od najatých sexy hostesek, aby strana vypadala mladší, nemuseli by se cpát ,,utopenci“, aby vypadali dělnicky a ani by nemuseli tajit diskusi, aby vypadali jednotně.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | sobota 21.3.2009 11:23 | karma článku: 33,70 | přečteno: 1337x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75