No, nekopnuli by jste je všechny někam

To, že chtějí v ČSSD přetáhnout na svojí stranu poslance Humla svědčí jen o tom jak jejich stávající předseda B. Sobotka šlape v politice jako slon v porcelánu.

www.ateo.cz

Je to takové šibalské řešení. Když chce poslanec přejít na oranžovou stranu i s mandátem, který získal za jinou stranu, tak je vítán a když chce odejít jinam od nich tak je to zrádce a měl by složit mandát. Teď má bývalý předseda Paroubek volnou ruku k odchodu ze strany a B.Sobotků se už musí klepat, aby šel sám. Teď už mu nemůže vytýkat, že získal mandát za ČSSD a měl by ho po opuštění jejich strany odevzdat jako to doposud požadoval. Co platí pro jednoho to musí platit i u druhého a může si být jistý, že mu to bývalý předseda připomene, ten nezapomíná na ty co mu „ubližují“.

Takhle z povzdálí to vypadá, že by místo růže měli mít ve znaku květ „marjánky“. Hašek se paktuje se Zemanem, Sobotka bojuje se Zemanem, Hašek Bojuje s Paroubkem, Sobotka přemlouvá Paroubka aby zůstal ve straně atd. Už ani nejde zjistit kdo je s kým a kdo je proti komu. Utápějí se v halasném pokřikování a nebo je peskuje Paroubek na svém vebu „vaše věc“ a tam už to není „marjánka“, ale pořádná nálož tvrdých.

Ve vládě je to to samé, tam taky bojují mezi sebou a je každý proti každému a tak už není vidět žádná perpektiva budouctnosti. Ti co se mají starat o lepší a snadnější život nás sešňerovávají úřady a předpisy ve snaze z nás vyrazit víc peněz, aby bylo na víc úřadů, víc zákonů a nařízení. A aby to nebylo tak jednotvárné, tak všechny zdělovací prostředky na nás každý den chrlí jednu dlouhou černou kroniku, že by se člověk, kdyby je brál vážně musel bát vyjít na ulici. Bylo to vidět i na tom jak největší evropský vrah byl tak zpitomělý tiskem, že si myslel jak se tady vyzbrojí, když se tady zbraně a trhaviny prodávají na ulici. No nekopnuli by jste je všechny někam ?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | čtvrtek 1.9.2011 11:07 | karma článku: 22,30 | přečteno: 1789x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75