Nejvyšší státní domovnice

Prohra v kauze údajné justiční mafie přijde místopředsedkyni ČSSD Benešovou pěkně draho, teď se o ní bude hovořit jen jako o „nejvyšší státní domovnici“.

DOMOVNICEwww.ateo.cz

Vrchní soud v Praze rozhodl, že Benešová neměla právo špičky tehdejší justice označit jako „justiční mafii“. Podle rozsudku má Benešová zaplatit 391 718 korun a omluvit se v tisku, lhůta na omluvu vyprší ve čtvrtek. Tohle se lidu zase nebude zamlouvat, oni chtějí vidět a slyšet o spiknutí a odhalení „protistátního spikleneckého centra“a o jeho zničení, protože se to psalo v novinách a říkali to v televizi. Tak dlouhou dobu se tu tak krásně spekulovalo a obviňovalo v kauze trestního stíhání Jiřího Čunka až to Marie Benešová nazvala „justiční mafií“ a to bez jediného důkazu a jen na základě spekulací, které si přečetla v tisku a z výpovědi státní zástupkyně Zlatuše Andělové, kterou nyní soud shledal jako nevěrohodnou.

Nejstrašnější na tom, ale není její výrok o justiční mafii, nejstrašnější je, že sama pracovala v justici a to dokonce jako nejvyšší státní zástupkyně. Především ona měla vědět co říká a nemůže se chovat jako domovní důvěrnice, ale jako bývalá státní zástupkyně. Její ochota podílet se na rozpoutávání mediálních štvanic a přifukování bubliny různých drbů a spekuulací v tisku byla tak zásadní, že nakonec stála v čele této kampaně. Zatáhla do tahanic nejen justici a politiky, ale celou veřejnost a vyplatilo se jí to. Byla zvolena jako místopředsedkyně strany růže.

ČSSD by ji měla těch 400 000 kč proplatit, protože jim to přineslo spoustu hlasů ve volební kampani a jí osobně jednu z nejvyšších stranických funkcí. A to se za ty prachy vyplatilo i když už bude jen „nejvyšší státní domovnice“.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | středa 23.3.2011 11:04 | karma článku: 31,57 | přečteno: 2271x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75