Kalousek se bojí novinářů

Ministr Kalousek získal nahrávku na které se domlouvají šéfredaktoři novin a časopisů o jednotném postupu proti zvýšení DPH.

www.ateo.cz

Novináři jsou vzteky bez sebe, že chtěl zveřejnit nahrávku dnes večer v Hyde parku a mluví o šoku který z toho mají. Copak nám noviny tají, že jsou v takovém šoku, když oni klidně zveřejňují soukromou korespondeci a nahrávky politiků a ohání se přitom demokracií. Stačilo by přece prohlášení, že se nedomlouvali na uplacení politiků, aby nezvyšovali DPH na noviny.

Už jsem několikrát psal o tom, že noviny opisují články a vytváří atmosféru ve společnosti podle nějakého jednotného postupu. Není přece normální když taková spousta novin píše jednotně a když si vybere terč tak nemá nikdo šanci ten útok odvrátit. Když nějaký politik udělá tu chybu, že na kritiku novin neodpovídá dost pokorně a se sklopenou hlavou tak ho zničí kampaní, která se rozjede ve všech novinách jednotně. Vykradou mejlovou korespondenci, vytáhnou nahrávky, seženou údajné svědky a obalí nepřítele takovou vrstvou špíny, že i když dokáže, že to není pravda už si od něj ani pes kůrku chleba nevezme. Takový Paroubek a Topolánek by mohl vyprávět co dovedou noviny a nebo dnes Klasnová z VV když zveřejňjí její imejly.Novináři nemají zábrany se zveřejněním čehokoliv, pokud se to netýká jich osobně., to je hned útok na demokracii. Jak už jsem se kolikrát přesvědčil tak tisk prakticky ovlivňuje veřejnost tak, že dokáží ovlivnit i volby a rozhodnou kdo bude vládnout.

Udělalo mě to docela radost, že si také někdo nahrál novináře a ti teď křičí jak z toho jde udělat účelový sestřih a přitom to dělají každý den. Kdyby zavolali ministra vnitra tak by jim poradil, aby si zašli za Jankem Kroupou ten má takové zařízení co umí dělat zpravodajství, odhalit odposlech a rušičky.

Noviny mají takovo moc, že Kalousek sklapne a ještě se bude omlouvat a sypat si popel na hlavu. A nakonec bude tvrdit, že nic nemá.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | čtvrtek 10.3.2011 8:45 | karma článku: 18,65 | přečteno: 1467x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75