Důchod 15 000 kč nebude

Tento slib ČSSD se nedožil ani začátku voleb a je první, který se ruší dřív než po volbách.

www.ateo.cz

Tohle se žádné straně ještě nepodařilo, aby se její předvolební slib nedožil ani voleb. Škromach nasliboval na konferenci o důchodové reformě zvýšení průměrných důchodů o 50% do roku 2014 a to by dostalo na oranžovou stranu všechny důchodce. Jenže Škromach teď říká, že tenhle slib strana nemyslí vážně. "My jsme nikde nic takového neslíbili. Nenajdete to v žádných materiálech. Vy berete od nás všechno vážně," vysvětlil Škromach s tím, že považuje zveřejnění nepravdivého slibu o zvýšení důchodů hlavně za dobrý tah, jak získat pozornost médií. " (zdroj HN) Já osobně si myslím, že to Škromach nedělá pro média, ale pro voliče a jak je vidět těch pitomějších a to nejen důchodců je v našem státě dost.

Sportovní slibovatel Paroubek včera vyrukoval na velké firmy s poviností platit na sport 1% povině a to mu věřím, že to dotáhne do konce, protože hrabání v cizích kapsách mu jde dobře. Ale to už dal slib na národní fotbalový stadion, na fotbalový stadion v Ostravě a v Brně a pak taky nesmíme zapomenout, že postaví národní knihovnu na Letné. A to asi není všechno, dnes se fotí s Martinou Sáblíkovou a tak můžeme čekat, že se rozšoupne a zaplatí z cizího alespoň pozemek a nějakou trubku do země no a když to nevyjde tak je tady ta kouzelná věta „vy berete od nás všechno vážně“.

 

Otázka pro předsedu Svazu odborů služeb a dopravy Jaromíra Duška.

Jste si opravdu jistý, že ČD ovládají homosexuálové, třeba jenom hledají světlo na konci tunelu v hospodaření ČD a vaše obvinění je liché.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | pondělí 8.3.2010 9:14 | karma článku: 26,46 | přečteno: 1364x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75