10 let stíhaný Petr Mach je nevinný

Vypadá to, že se hledalo vše co by se dalo použít na Klause v době „sarajevského atentátu“ a byl vybrán Petr Mach, aby se ukázalo jak se stýká s podnikatelským mafiánem.

Autor Hynek Glos, Lidové noviny

Je to taková klasická ukázka spolupráce politiků, novinářů a soudní mašinerie, že jde udělat zločince z každého, stačí jenom chtít. A tak Petr Mach, který nikdy nebyl v politice, nic neprivatizoval, neměl žádné státní zakázky byl označován v novinách jako Napoleon z letné nebo český Al Capone (zde) a nejen v těchto, ale ve všech. Nikomu nebylo divné, že byl odsouzen za nezaplacené clo za automobil, který vůbec nebyl jeho a jak se ho snaží obžalovat za nesplacený úvěr u kterého banka prokazatelně falšovala důkazy.

To byl velký úspěch akce čisté ruce kterou spustila ČSSD. Nikdo se ho nezastal a to ani Havel i když v té době dal Nadaci dobré vůle Olgy Havlové skoro stejnou částku o kterou údajně okradl stát na dani a tak si musel odsedět půlku trestu ( 30 měsíců) a vybojovat si spravedlnost sám.

Vzpomína si ještě někdo jak nadšeně hovořil Zeman, Gross a Špidla jak dostanou všechny ty podporovatele ODS z řad podnikatelů „do tepláků“? A teď ten jejich boj, kdy se snažili vyštrachat něco na Klause. Každý si určitě vzpomene jak Klaus otevíral nový stadion Sparty který Mach postavil a co o tom psal tisk. To nás přijde pěkně draho, protože to nespravedlivé stíhání bude muset stát zaplatit.

Pro koho pracovala asi statní zástupkyně když se pokoušela obžalovat Macha celkem 4x s neobvyklými a pomlouvačnými výstupy proti jeho osobě v tisku ?

Kdo jsou všichni ti novináři kteří svýmy články vytvářeli atmosféru boje proti nepoctivým podnikatelům a kde jsou teď všichni ti investigativci?

Pro koho pracovala ČSOB když si dovolila předkládat zfalšované dokumenty a proč je nikdo nechce stíhat ?

A takových otázek by se dalo najít opravd hodně. Celý popis a rozhovor s Petrem Machem je zde a opravdu to stojí za přečtení. Rozhovor s Petrem Machem

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | pondělí 14.3.2011 12:03 | karma článku: 24,21 | přečteno: 2114x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75