Zeman na Svatý stolec, ne na Hrad

  Miloš Zeman prohlásil, ""Já jsem si, na rozdíl od jiných, nenakradl nikdy ani korunu," jaká to čistota sama. Že by nikdy, ani korunu? Zemanova svatozář by jistě možná osvítila Hrad a snad samotné občany České republiky. Snad by korupce náhle zmizela.

  "Já jsem si na rozdíl od jiných, nenakradl nikdy ani korunu," nemluví o dolarech či eurech? Tak to nevím, to neřekl. Nenakradl si na rozdíl ode mě, na rozdíl od mých snad obyčejných a poctivých sousedů? Jaká to čistota vstupuje na prezidenstský post. Nejčistší země v rámci světa a Evropské únie. severské státy odejdou konečně do pekel korupce a navždy se propadnou. Zůstane jen čistý a svatý Zeman se svými věrnými (voliči). 

  Stejně tak budu volit Karla, toho nečistého zloděje. S manželkou, která neumí česky. Toho, kdo obvinil Beneše a jeho dekrety. Toho Karla, který si válel šunky za našimi hranicemi v době totality a Zeman bojoval s komunisty za svobodu a rozvracel stranu zevnitř. Tak jako všichni. 

  Zemanův humor je už tak okoukaný, že není vtipný. Myslím, že s ním by to nikdy nevyhrál s Vlastou Burianem, Miroslavem Horníčkem, Voskovcem a Werichem. Dokonce si myslím, že i humor Václava Havla byl lepší, moudřejší a měl význam. A nikdy netvrdil, že na rozdíl od jiných nikdy neukradl ani korunu. Asi ne ani v pivovaru, kde kulil a dokuloval. 

  Papež jistě po tomto prohlášení balí kufry, aby přijel poblahopřát nejčistšímu prezidentovi na světě. Podal si ruku s druhým Kristem, který sestoupil z nebes a porazí ďábla Schwarzenberga v druhém kole zápasu o čistotu planety. Zeman stejně prohlásil, že kdo mluví o moudrosti je většinou blbec. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: | úterý 22.1.2013 9:46 | karma článku: 20,70 | přečteno: 689x
  • Další články autora

Český železniční špunt

12.12.2014 v 13:40 | Karma: 11,64

Nemám peníze na léky

28.7.2014 v 10:29 | Karma: 13,87

Nemá někdo pumpičku na saně?

18.7.2014 v 14:44 | Karma: 7,99

Zvířátko a nebo člověk

17.7.2014 v 14:58 | Karma: 9,71