Církev má argumenty hodné satana

  Ano, opravdu. Možná to snad byla naivita? Ne, přečetl jsem si Nový zákon. Ježíšovo ukřižování za naše hříchy. Věřme v to, že je náš spasitel a budeme osvobozeni. Chvalme Pána. Stal jsem se i já účastníkem podobných "útoků" nejen Jehovistů. Ale i těch, kteří tvrdí, že nejsou sektáři. A věřte, je mi smutno. Teorie Bible není praktický život. Ani tehdy, když si můžete Nový zákon číst na záchodě.... 

  Jihoafrický kardinál Wilfrid Napier tvrdí, že pedofilie není trestným činem. Je psychickou nemocí a stejně tak toto tvrzení zastávají mnozí členové církví v USA. Co jiného se dalo čekat. Ovšem není to výmluva, ani v podobě, "že Ježíš je vysvobodí a oni půjdou do ráje," na rozdíl od nevěřících. Jedna členka jakési církve mi kdysi napsala, že dobré skutky nepomohou, být hodný k lidem, nepomůže. Jen musíte prostě věřit, že Ježíš je váš pán. To postačí. Ale můžete být pedofil a věřit v Ježíše, jste osvobozen. Pro ateisty, psychicky narušený. Psychicky narušený jedinec není trestně odpovědný. A je to.

  Můj otec byl alkoholik, nejsem alkoholik. Snad se mi to jen jistá část psychologů a psychiatrů v mládí snažila podat jinak. Ateističtí po marxisticku vystudovaní lékaři tvrdili jinak. Kdo se jednou napije, je alkoholik. Byť dvacet let abstinuje. Kdo má pravdu, dva extrémy.

  Byl jsem středně silný kuřák, jako můj otec, přestal jsem před patnácti lety. Otec mě trápil, týral a bil. Své děti nebiju, netrápím a neponižuji. Nejsem pedofil. Pokud byli mladí kardinálové a církevní hodnostáři v mládí týráni, není to výmluva. Každý je zodpovědný za své činy, osobně. Kolik homosexuálních synů se narodí heterosexuálním rodičům? Není to výmluva. Několikanásobný vrah z dobré rodiny. Líny synáček či dcerka z podnikatelské rodiny. Není to výmluva. 

  Takže církev, jak se tvrdí, je dcerou Ježíšovou, pak nás chraň bůh. Satan si jistě užívá ve jménu spasitele své choutky v podobě kardinálů a hodnostářů. Stejně jako srdcervoucí sliby politiků před volbami.

  Jak známo satan na sebe může brát různé podoby. Zneužívaný církevní hodnostář je prostě psychicky nemocný pedofil. To už se může stát vrah lékařem. Pedofil pedagogem..... Ježíš satanem.    

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: | sobota 16.3.2013 18:37 | karma článku: 18,18 | přečteno: 809x
  • Další články autora

Český železniční špunt

12.12.2014 v 13:40 | Karma: 11,64

Nemám peníze na léky

28.7.2014 v 10:29 | Karma: 13,87

Nemá někdo pumpičku na saně?

18.7.2014 v 14:44 | Karma: 7,99

Zvířátko a nebo člověk

17.7.2014 v 14:58 | Karma: 9,71