Čipy pod kůží ? Možná se už blíží.

Zdejší provařená blogerka nás oblažila hystericko panickou informací o čipech ve školních uniformách čínských dětí.  Což je jasný důkaz o pokročilé zrůdnosti totalitního režimu. 

Ve zdejší gubernii  se desítky let řeší  zrušení takzvaného  rodného čísla, ze kterého se dá vyčíst datum narození a informace, zda se jedná o muže či ženu.  Navíc se opakovaně prokázalo, že některá rodná čísla byla takzvaně duplicitní.  Nahradit rodné číslo neduplicitním  numerem  je  trvalým hitem všech vlajkonošů digitalizace státní správy. Zatím se to jaksi nepovedlo. Zato jsme se dočkali asi čtyř výměn občanských průkazů, nekonečných výměn řidičských průkazů o pasech nemluvě.  
V řežbách o kompetence jednotlivých státních úřadů k vedení nejrůznějších idiotských registrů všeho druhu se trvale potvrzuje skutečnost, že rozvalená státní správa je jeden obrovský moloch byrokracie, ze které cucají dodavatelské firmy informačních technologií všeho druhu.  
Všeobecně se traduje, že po takzvané betonové lobby, ovládající dodávky stavebních prací, jsou dodávky nejrůznějších informačních technologií do státní správy největší černou dírou veškerých veřejných rozpočtů.  Vrcholem všeho pokrytectví je hra lidově zvaná GéDoPR na takzvanou ochranu osobních údajů, se kterými se v marketingových a reklamních klanech, ve spolupráci s úřady státní správy, vesele šmelí.
 Když k tomu připočteme tisíce skrytých kamer, systémů na identifikaci obličejů a otisků prstů,  i skutečnost, že miliardy idiotů jsou schopny do takzvaných veřejných sítí denně vyzvracet jakou barvu měl dnes jejich výkal na záchodku, můžeme si o nějakém individuálním soukromí ve zdejším světě nechat jenom zdát.  Čipování psů už je dnes běžné.  
Nedělám si žádné iluze o tom, že v pokročilém digitálním světě, dříve nebo později, přijdou vládcové světa s myšlenkou a praxí čipování lidí a někteří se dokonce, s vidinou nejrůznějších existenčních výhod, dobrovolně nechají očipovat.  Začne to tím, že místo rodného čísla dostane každý novorozenec své numero na celý život a později veškerá populace.  A dokonce to vypadá, že ta doba není tak daleko a pak nějaké čipované čínské uniformy zůstanou  už jen veselá příhoda z natáčení. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Fischer | pátek 7.1.2022 12:37 | karma článku: 22,68 | přečteno: 836x
  • Další články autora

Václav Fischer

Digitalizace postupuje

13.4.2024 v 13:11 | Karma: 7,17

Václav Fischer

Brave New World

22.12.2023 v 14:28 | Karma: 14,14