Brave New World

Tanky se řítí po pláni a ničí vše co je v cestě, z letadel a lodí dští palebný oheň a postavy nepřátel se rozstřikují jako prskavky v tratolištích krve. 

Až všechno shoří, a zřítí se v oblacích prachu je možno postoupit do dalšího levelu. Hlavní filmový hrdina, ověšený granáty a nábojovými pásy, se statečně vrhá do boje se zlými nepřáteli. Rozstřílí všechny na krvavou kaši a osvobodí svůdnou krásku.  

Citace z propagační nabídky:  Paintball je na rozdíl od laser game akčnější a adrenalinovější zážitek. Mnohem víc připomíná pravou vojenskou operaci. Hraje se na paintballovém hřišti s rozmanitým terénem včetně zákopů, bunkrů, budov a dalších překážek.  V ceně zážitku je zapůjčení paintballové zbraně a ochranné masky a nechybí ani paintballové kuličky, které slouží jako nezbytná munice. Ty si můžete v případě potřeby na místě také dokoupit. Zásahy tady už trochu bolí, což vás bude motivovat k lepšímu krytí a pečlivému sledování okolí.  Pokud byste si chtěli bezpečně zastřílet také z opravdových zbraní, podívejte se na nabídky v kategorii (Konec citace z propagační nabídky). 

Kvalifikovaní experti za daných okolností mohou prezentovat názor, že ani tak nebylo možné pochybovat  jestli se to stane, ale očekávat kdy a kde se to stane.  A pak, kdo bude ten nešťastník ve špatnou dobu na špatném místě.  A zase se bude hledat, kdo za to může.  Potentáti se budou předhánět v silných projevech a ronit  krokodýlí slzy. Ostraha veřejných budov a prostranství se posílí o detekční  rámy,  přijmou se opatření, vyhlásí trvalá pohotovost a reforma bude stíhat reformu. Na vybičované vlně hysterie se ve svých exhibicích svezou političtí panáci a armády zasvěcených psychologů, sociologů a politologů. Neziskové nevládní nestátní organizace a instituce se budou trumfovat ve vyhlašování sbírek. 

Jen těm mrtvým už život nikdo nevrátí a pozůstalí se do konce svého života nezbaví utrpení a hrůzy. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Fischer | pátek 22.12.2023 14:28 | karma článku: 14,14 | přečteno: 413x