Včera mi přišel dopis z ČEZU, to je útok na české peněženky!

Všichni čtenáři mého blogu zajisté velmi dobře ví o posledním útoku na české peněženky v souvislosti se zvýšením cen elektřiny, kterou nachystal Petr Fiala. Ano to je ten pán s brejličkami, za nimiž maskuje svou zločineckou tvář!   

Jen vám vejdu do chodby a otevírám schránku, leží vám tam obálka se známým logem. Se symbolem novodobého otrokářství a nové totality, tedy od mého dodavatele elektrické energie. Vzal jsem tedy do rukou nůž a rozřezávám obálku připraven si jej po přečtení obsahu vrazit do břicha a spáchat rituální seppuku jeho rozpáráním , když vtom čtu strašlivý Ortel. 

ANO, Andrej Babiš, který jezdí po domovech důchodců a naplňuje tak vizi silného Česka pro 21. století měl pravdu. Asi budu muset založit vlastenecké hnutí a vybírat po demonstracích na elektriku, abych doma nemusel svítit svíčkami a mohl vám tak psát své články. Nu pagadi, posuďte sami! 

Fialův elektrohladomor!

Ano, budu platit až o třináct korun měsíčně víc a dokonce mi ještě budou peníze vracet a za topení taky. A o klesajících cenách benzínu a nafty ani nemluvě. To je na odstoupení celé vlády! 

 

Miroslav Václavek

Šumperk 

 

 

  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Václavek | pátek 24.11.2023 17:00 | karma článku: 30,17 | přečteno: 1816x