KSČSSD včera vyhlásila občanskou válku politicky stupidním.

"V době války porušení loajality a nízkost nemůže počítat s žádnou shovívavostí a musí být potrestána s plnou silou, kterou jí dává zákon" Roland Freisler, nejdříve komunista a poté prominentní nacistický soudce. „Petr Wolf je poslanec, který ztratil čest. Kdyby to bylo v občanské válce, takoví lidé by se stavěli ke zdi a stříleli se." Zdeněk Škromach 22.10.2008 v Parlamentu České republiky.  

Cest praci! Jak se to dělá? Je to prosté a účinné. Pracuje se s emoční vlnou jak sdělil MUDr.Rath. Vyvoláme hysterii, vyprodukujeme svoji socialistickou halucinogenní vizi danou prozřetelností a tu s patřičnými gesty, mimikou a tónem hlasu pečlivě v soukromí nastudovaném veřejně předestřeme. Pochopitelně, že v záři reflektorů pro voličské masy.

„... situace sudetoněmeckého lidu se stala nesnesitelnou a představuje nebezpečí pro evropský mír. Oddělení Sudet, již odsouhlasené československou vládou, musí být provedeno bez prodlení." Adolf Hitler září 1938
"Nechceme krev, ale nepřipustíme, aby Mirek Topolánek dále experimentoval s občany. Zoufalí, sociálně utlačovaní lidé šli k volbám, ačkoliv by jindy nepřišli. Zastavte to" Jiří Paroubek 22.10.2008

Poté se najde viník a terč.

Nacisté měli svého univerzálního viníka za vše. Za minulé i budoucí. Byli jím židé. Mohli za všechno. Moc nacisté získávali pomocí agresivních volebních kampaní vedených pomocí demagogických hesel kdy vyjížděli za voliči a slibovali nesplnitelné. V jedné z kampaní Hitler oblétal celé Německo.
KSČSSD má svého univerzálního viníka za vše. Za minulé i budoucí. Je jím jejich opozice. Jakákoliv opozice. Může za všechno. Moc KSČSSD získává pomocí agresivních volebních kampaní vedených pomocí demagogických hesel kdy vyjíždí za voliči a slibuje nesplnitelné. V jedné z kampaní objezdili celé Čechy.

Moc utužujeme konopnou oprátkou.

Svoji moc po jejím získání udržovali nacisté-národní socialisté stejně jako jejich rodní bratři komunisté za pomoci strachu ze znásilněného práva naprosto identickými způsoby. Freisler se obhájci nezabýval. Komunisté je - asi v rámci pokroku- měli. „Ačkoli můj mandant i před soudem svou vinu zavile popírá, dopustil se všech zločinů, které obžaloba uvádí a které také původní řízení prokázalo. Můj klient si tedy právem zaslouží nejvyšší trest." Komunistický „obhájce" Bartoš v jedné z justičních komunistických vražd o svém klientovi.

Najdi rozdíl-klikni níže. Že není? To je obyčejnému politicky stupidnímu voliči známo již dávno.

Roland Freisler, socialista. Plynule rusky hovořící fanatický komunista a právník. V roce 1924 zvolen do zastupitelstva v Kasselu za lidově-sociální blok. V roce 1925 vstoupil do NSDAP - Národně SOCIALISTICKÉ německé DĚLNICKÉ strany. Vystupoval jako soudce, státní zástupce a porotce v jednom. Jeho strategií bylo na obviněné nepříčetně řvát štěkat lži, urážky a ponižovat je, tak je zastrašit, nepustit je ke slovu nebo k obhajobě a tím tak dávat zdání pravdivosti svým obviněním. Zavraždil 5 000 lidí.

Komunisté měli svého Rolanda Freislera pod jménem Josef Urválek. Tento člen KSČ vystupoval jako soudce, státní zástupce a porotce v jednom. Jeho strategií bylo na obviněné nepříčetně řvát, štěkat lži, urážky a ponižovat je, tak je zastrašit, nepustit je ke slovu nebo k obhajobě a tím tak dávat zdání pravdivosti svým obviněním. Obžalované přirovnával k obtížnému hmyzu či odpadu. Zavraždil desítky lidí včetně Milady Horákové.

Závěrem? Kéž by.

Nacisté měli jednoho Freislera. Komunisté desítky Urválků. Spojená KSČSSD má takových parlamentních kádrů po včerejším hysterickém pokusu o státní převrat kdy se volalo po krvi opozice a střílení poslanců ztrativších čest ještě víc. Jeden z nich sadistický dozorce v komunistických kriminálech s titulem JUDr. strkal nevinným vězňům svědomí hlavu do záchodu a nyní tvoří zákony. Samozřejmě hlasuje i za svržení vlády. Stejně jako jiný JUDr., který vlastní ke svému lžidoktorskému titulu ještě i krycí jméno Falmer. Zabili u nás 10 000 lidí. Asi pořád ještě nemají dost.

Co z toho plyne? Nic dobrého.

Ale vox populi vox dei.
To věšení a veřejné procesy měly asi něco do sebe.
Národu se opět zachtělo tohoto chlebu a těchto her.
Vymoženosti Čínských pracujících jako jsou veřejné popravy si musíme ještě teprve vybojovat. Kdo to neví je politicky stupidní.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Václavek | čtvrtek 23.10.2008 9:45 | karma článku: 36,05 | přečteno: 2061x