Bývalý Japonec Okamura

„Klára Samková nemá vůbec romský původ, pochází z brněnské právnické rodiny. Jediné osobní „spojení“ s Romy je to, že její první manžel byl v minulosti Rom, avšak současný druhý je český sportovní novinář, který není Rom.“ Tomio Okamura, 27. Ledna, Léta Páně 2014. 

"Požádal jsem v minulosti o podporu také KSČM a jejich voliče a žádat ji budu oficiálně a veřejně znovu. Nechci rozdělovat, chci spojovat."

Imigrant je osoba, která se přestěhuje do jiné země. Tolik říká stručné heslo Wikipedie o tom, kdo tolik frekventované slovo imigrant, vlastně je. Neboť jak nadcházejí volby do evropského parlamentu, začínají se s přímou úměrou rojit ti, kteří by za čtvrt milionu měsíčně rádi bojovali proti Evropské unii zevnitř, tak jako tomu činili mnozí jiní s komunismem před rokem 1989.  

České dějiny jsou vůbec velmi zajímavé, co do obsahu různých bizarních a obskurních postav a postaviček jde, a ani pokud se jedná o minulost nedávnou, nebo o přítomnost žhavou, není tomu jinak.

Vždyť stačí pohlédnout na nejvyšší stolec, aby byla pravdivost mých slov potvrzena nade vší pochybnost.

Ale vraťme se ke smyslu tohoto článku a tím je autorova potřeba okomentovat čerstvé prohlášení novopečené kandidátky hnutí Úsvit Tomia Okamury, kterým paní kandidátka hodlá povstat árijské národy Evropy proti všemu, co je v rozporu s blond vlasy a na koncentrační tábory bohatými evropskými hodnotami.

Je třeba říci, že se v tomto případě nenabízí pouze zjevná paralela s programem NSDAP zmiňovaná masovými médii, ale rovněž i to, že přední představitelé nacistické ideologie, která byla založena na rasové teorii o árijském člověku, se jaksi naprosto zjevně těmto kritériím vymykali úplně stejně, jako pan Okamura s paní Samkovou.

Stačí pohlédnout na oba vůdce, aby bylo na první pohled zřejmé, že etnické rysy jak tvůrce programu hnutí NSDAP, tak Hnutí Úsvit, jsou v prvním případě minimálně dinárské a v případě druhém jaksi velmi nenordické.

Což zmiňuji pochopitelně jen na ilustraci mentálního úpadku jak obou zmíněných pánů, tak jejich přívrženců a kandidátů do evropského parlamentu včetně.

Je jaksi jen pochopitelné, že takový epigon light, jakým je pan Okamura se bude vyznačovat ještě větší hodnotovou zmateností a bude se dopouštět termínů jako je minulý, tedy bývalý Rom. Je to pouze nevyhnutelné, jakkoli je to směšné.

Ale jaký volič, tedy jeho inteligence, takové volební programy i terminologie příslušného pána, co voliči slibuje.

A tak k bývalým Romům, přidala paní Samková své vlastní prohlášení, zajišťující jí dle mého soudu nesmrtelnost, protože se o něčem tak hloupém bude mluvit ještě dlouho, aniž by jí došlo, že právě odsoudila svého vůdce k návratu do rodného Japonska.

Protože jak jsme se mohli dozvědět, paní Samková navrhuje odhalit a zneškodnit všechny imigranty do EU, kterým je i čtvrtého července 1972 v Tokiu narozený Tomio Okamura a ten by se tudíž, aby tak dostál slovům pro voliče, měl dle rétoriky Úsvitu spakovat a vrátit se tam, odkud přitáhl.

Necháme se tedy překvapit s jakým vysvětlením pan Okamura přijde.

Je docela dobře možné, že se prohlásí za bývalého Japonce, ale tím nijak nevyřeší to, že se přestěhoval do jiné země, tedy z rodného Japonska do nerodného Česka a tudíž je imigrantem, před nímž bychom měli dle paní Samkové chránit lůna našich žen.

A pokud jde o skalní příznivce této reinkarnace NSDAP, kterým svitl úsvit plynování pro ně podřadných ras, pak vsadím boty proti výnosu z jednoho turnusu japonských turistů, že by si paní Samková za svá slova z roku 2000 nejraději ukousla jazyk – „Po této zcela zdrcující zkušenosti si nedovedu představit, jakými způsoby by se dali Romové pohnout k opětovné spolupráci s Čechy. Osobně je hluboce obdivuji za to, že ještě vůbec jsou schopni s Čechy jakýmkoliv způsobem komunikovat. To je ovšem věc, kterou diktuje Romům jejich taktika, jak přežít,“ - protože se obávám, že tohle jim bude těžko objasňovat i bývalý Japonec. Jakkoli mi je to zcela lhostejné a chápu to jako úlitbu jejímu tehdejšímu angažmá na opačném břehu.

Inu za čtvrt milionu měsíčně v Bruselu dům.

Evropo ty vstávej,

ať není tu žádnej,

kdo je tady cizí,

my jsme Češi ryzí,

i bývalí Romové,

mají barvy rumové,

jen kdyby ti „Japonci,“

přestali být pitomci.

 

Miroslav Václavek

Šumperk   

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Václavek | čtvrtek 30.1.2014 9:15 | karma článku: 20,48 | přečteno: 1545x