Ať žije svobodná Palestina!

Izrael je opět ve válce. A jako vždy se jedná o útok směřující k samé podstatě Izraele. Je tomu tak proto, že teroristická organizace Hamás má zničení Izraele ve svém programu a nijak se tím netají.

A tak na Izrael prší déšť sice primitivních, ale bohužel účinných raket, vyráběných na konceptu sovětských Kaťuší a hrdlořezové a vrazi zabíjejí celé rodiny a střílejí do lidí jen proto, že jde o Židy, což v jejich očích nejsou lidé. 

Samozřejmě, mnozí takzvaně levicoví, nad tím přivírají oči a konstatují, že toto násilí a genocidu si prý Izrael jestli ne přímo zaslouží, tak že se údajně není čemu divit a země světa dávají buď podporu zemi bojující o svou existenci, tedy Izraeli nebo mlčí, čímž se přidávají k teroristům. Ale u i takzvaně pravicových je tomu stejně, tedy nám z tohoto vychází nejlépe člověk obyčejný, ten kdo se na svět nedívá skrze slepá skla ideologií a je schopný proti těm stovkám zavražděných protestovat a nedržet hubu a krok. 

Ale Česká Republika je zemí, která patří k největším podporovatelům Izraele od roku 1948 a tak naštěstí můžeme jak jedny tak druhé, spočítat na prstech jedné ruky, ale které zároveň nelze opomíjet, protože tito obviňují Izrael z apartheidu, rasismu a jiných nástrojů zločineckých diktatur, přičemž nic není větší lež než tohle.  

K těmto bludům a lžím o zlém Izraeli, které kromě podporovatelů terorismu trousí především různí pomatenci lze říci pouze toto: Izraelští Arabové mají stejná práva jako Židé, arabština je v Izraeli oficiálním jazykem vedle hebrejštiny, Izrael je zemí, kde Arabové pracují v nejvyšších orgánech země, včetně Nejvyššího soudu, který posuzuje každou stížnost izraelského Araba stejně jako Žida. Izrael je zemí, kde na izraelských univerzitách studují arabští studenti, Arabové mají svá nezávislá a necenzurovaná média, v parlamentu zasedají arabské strany, a jedna je dokonce členem současné izraelské vlády. Izraelští Arabové také slouží v izraelské armádě, třebaže na rozdíl od Židů nemají vojnu povinnou. Se životem v Izraeli je podle průzkumů spokojeno 81 procent Arabů. A teď mi ukažte jednu jedinou arabskou zemi, kde jsou na tom nejen Židé, ale i Arabové stejně. Že neukážete? No to je samozřejmé, protože žádná taková není.

Jinak všechny tyhle výpady zpochybňující terorismus Hamásu mají původ v tom, že islamistický terorismus je produkt právě komunistických zemí, které tímto způsobem bojovaly proti západu. Palestinští a jiní islamističtí teroristé byli cvičeni i na území tehdejší ČSSR a byly jim dodávány jak zbraně tak i nedetekovatelný Semtex, kterým byl spáchán například teroristický útok na Boeing v Lockerbie. To jen, abyste znali ten správný historický kontext, proč tomu taková osoba činí. A pokud tomu tak činí i náckové, je to proto, že jsou odjakživa s komunisty jedna ruka. 

Svobodná Palestina? 

Samozřejmě, ale nejdříve musíte vědět, že teroristická organice Hamas nemá s Palestinou nic společného, tím méně s její svobodou. A to proto, že Hamas terorizuje Izraelce úplně stejně, jako Palestince. Hamas je zločinecká organizace financovaná Íránem a v zásadě funguje podobně, jako domorodá SPD, protože provozuje také obchod s nenávistí. Šéfové Hamasu žijí v luxusu, obklopeni západními vymoženostmi a na smrt posílají chudé ovečky, kterým na islamistickém politickém školení mužstva vypláchli mozky. Hamas ví, že Izrael není v jeho silách porazit, ale teroristické útoky vykonává proto, aby byl narušen již probíhající celoarabsko-izraelský mírový proces, včetně vyřešení palestinsko-arabského sporu. Jen tehdy bude existence Hamásu zaručena a jen tehdy bude i nadále fungovat jeho byznys s utrpením a smrtí.

Tedy Palestina bude svobodná a dosáhne svého státu, až bude Hamas poražen a zlikvidován. Tady je začátek míru, tady je začátek palestinské státní suverenity. Suverenity takové, že jak Izrael tak i Palestina budou spolu vedle sebe žít v míru.

Tedy proto, ať žije svobodná Palestina!

Shalom všem lidem dobré vůle!

 

Miroslav Václavek

Šumperk 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Václavek | pondělí 9.10.2023 17:00 | karma článku: 30,84 | přečteno: 1491x