Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

ivahut

21. 6. 2012 11:34
Kdyby nebyl nadybtek soukromých vysokých škol,

na kterých odpromuje každý, kdo tam trefí a zaplatí si to, nemusely by být státní maturity takový masakr.

1 0
možnosti
PH

petrph

21. 6. 2012 9:32
teď už je ale pozdě

Když naši politici (nejen ti volení,ale i jmenovaní) objevili kouzlo "politické zodpovědnosti". Oni vlastně neručí za nic, a mohou ty problémy dole naprosto ignorovat. Kdyby tohle neplatilo, tak bych napsal, že Fiala by si měl uvědomit, že Zeleného vyhodil za dosavadní činnost Cermatu a zhroucení státních maturit. Ale že za to jak nyní dopadnou odvolání a budou další osudy těch studentů-, už zodpovídá, jako ministr školství pouze on sám a osobně...Takže by se vůbec neměl spoléhat na to jak ta odvolání bude další měsíc mrvit Cermat,ale dát je k přezkoumání někam jinam. A - nebo, píšu to nerad, ale právě v zájmu těch  studentů vyhlásit "generální pardon" a dat ty maturity letos všem..Tedy, pokud by snad Nečasem vybraný Fiala cítil alespoň minimum nějaké zodpovědnosti za svůj resort a všechny učitele a studenty...Asi ne

0 0
možnosti
L

laduk

21. 6. 2012 9:31
hm..

Maturity organizátor zvoral ale nevyužívají toho i maturanti, kteří by maturitu stejně asi neudělali? Má maturitu udělat každý, kdo to zkusí?

2 0
možnosti
PH

petrph

21. 6. 2012 10:13
Re: hm..

Dá se to asi napsat takhle -Cermat chyboval právě v tom že nastavil špatně a neobjektivně pravidla v hodnocení. Tudíž, dneska ani nelze říct kteří z těch co propadli jsou ti "dobří " co tu maturitu udělat mohli a "ti špatní " co jí udělat neměli- ergo odvolávají se skoro všichni, kteří tu maturitu nedostali, jak mají vědět že zrovna v jejich případě tu maturitu udělat neměli..

0 0
možnosti
JH

duch zavražděného iuose

21. 6. 2012 9:13
hmm

nemyslím si, že by bylo hodnocení kantorů, kteří vyučují studenta po celou dobu jeho studia, objektivní

1 0
možnosti
JH

duch zavražděného iuose

21. 6. 2012 9:13
hmm

nicméně třeba v českém jazyce to považuji za správné, že by ho hodnotil právě takový kantor

0 0
možnosti