Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... a v tem je právě ten fígl,- dělat jako že na to nemám, že chcípu hlady pod sankcema, ekonomika v rozvalu, armáda v rozkladu,- ..... a ejhle, najednou si vesele bombarduju IS v nějaký Sýrii a strejda Sam je z teho na prášky. Naši prognostici "maskirovky" aj "trojský koně" by vo tem mohli něco povídat ;-D!

7 1
možnosti
Foto

Při těchto rozborech je nutné si uvědomit, že jediným účelem amerických vojenských akcí není efektita, ale jak se říká lidově 'ojebat' stát a daňové poplatníky o co největší peníze po co nejdelší dobu. S tím i koreluje vývoj americké politiky při vytváření válečných zón po celém světě. 

Kecům o exportu a ochraně svobody a demokracie snad uz nikdo nevěří, všude v médiích tvrdili, že se u nás byla vymýcena negramotnost..

9 7
možnosti
TP

Je to naozaj tak, určité kruhy v USA zarábajú na každej milión drahej bombe/rakete, ktorá sa použije (i nepoužije) "proti IS" v Iraku a Sýrii.

Američania vojnu proti terorizmu (dnes vojnu proti IS) využívajú tak, že prekladajú peniaze z jedného svojho vrecka do druhého svojho vrecka.

Náklady za bomby idú na plecia daňových pokladníkov; zisky do rúk pár monopolov...

3 2
možnosti
JV

J85i24r21i 83V17r79a45b33e27c

7. 11. 2015 15:01

Kdo vam to nakukal  ? Pro USA je Rusko jen regionalni mocnost.Rusko jen kopiruje US zbrane (Kdyz to vubec technicky zvladne)RvRv

7 6
možnosti
VO

Já myslím, že by USA mohli likvidovat IS mnohem efektivněji, stačilo by jen opravdu chtít...Kdyby takto jako nyní bojovali i v Iráku či v Afghánistánu, vítězství by nikdy nedosáhli.

3 0
možnosti
JR

J27a29r92a 62R17a47n59k

7. 11. 2015 19:31

Kdyz jim to ale po 4 roky Rusaci v OSN vetovali;-(, jeste minuly rok na jare, pak zacala pilgrimage;-)

0 2
možnosti
PV

Jestli ono to nebude tím, že si v USA místní vojensko - průmyslová lobby ty náklady na útok (připomeňte mi, kdy se Spojené státy bránily...?) pěkně pohlídá, když už je tolik desetiletí přisátý na rozpočtu.

5 5
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Jsem vystudovaný učitel matematiky a informatiky. Dlouhá léta pracuji v IT. 

Seznam rubrik