Proč tak snadno USA vyklidily pozici supervelmoci č.1 ?

Ještě před rokem a půl hřímal Obama, že Rusko není žádná supervelmoc - leda tak regionální hráč. Dnes ruská letadla ničí mnohamiliardovou americkou investici do umírněných teroristů v Sýrii a USA s tím reálně nic nedělá.

Byly doby, kdy západu (dnes pod vedením USA, dříve Velké Británie, ....) vycházelo v politice téměř vše na co šáhnul. Dominance byla tak výrazná, že si  jemu vládnoucí globální elity dovolily v roce 1997 otevřeně sdělit světu svoje cíle ohledně své světovlády - PNAC (Projekt pro nové americké století).

Zpočátku vše perfektně vycházelo, viditelná opozice tomuto plánu byla demoralizovaná (ukázali nám přesně co chtějí udělat, my napínáme všechny síly na jejich zastavení a oni stejně námi prochází jak nůž máslem).

Paradoxně to však byla chvíle, kdy o možnost realizace této světovlády západní elity přišly. Přibližně v tu dobu se aktivizovovaly doposud světu nepříliš známé síly. Aktivizovali se skrytě a mistrně využily přílišné sebejistoty sil usilujících o světovládu .... až pokus projektu PNAC o světovládu vykolejily tak, že dnes je již jisté, že se nepovede. 

Globální elity pochopili, že světovládu (která je jejich dlouhodobým cílem) pomocí PNAC nezískají ... rozhodli tedy své síly přeskupit.

Co to přeskupení obnáší?  USA musí ztratit pozici světové mocnosti č.1 (stalo se). Bez toho, že by byly schopny vyvolat 3WW (ta je sice stále ve hře, ale vše nasvědčuje tomu, že řízení procesů je dostatečně pod kontrolou aby se lidstvo 3WW vyhnulo). Centrum aktivit globálních elit se přesouvá do Číny.

USA tedy přišly o podporu globálních elit. Proto tak rychle, ochotně a hladce vyklízí své pozice. Děje se tak pomocí matričních informací. Jako příklad je zmiňováno následující minutové video Baracka Obamy, které CNN zveřejnila 8.září 2015 

Dojídá v něm nakousnutou rybu medvědem (prezident USA symbolizuje USA a medvěd Rusko). Matričně se nám tedy ukazovalo, že USA budou na mezinárodním poli dojídat zbytky ze stolu po Rusku, což se ještě do konce měsíce září stalo. Není se tedy co divit, že v podobných situacích jako je Syrské krize USA jakoby nic již nevychází (např. USA obviní Rusko z civilních obětí a konkrétní obvinění se ukáží jako falzifikát. Následně  během několika hodin sami vybombardují nemocnici a omlouvají to trapně znějícími výmluvami) ... tato situace je  globálními elitami chtěná.  

 

Chcete vědět víc? 

Sledujte "Otázky a odpovědi V.V. Pjakina" a studujte Koncepci sociální bezpečnosti a Dostatečně všeobecnou teorii řízení (KSB a DVTR)

 

 

 

Autor: Jiří Vaca | pondělí 5.10.2015 20:42 | karma článku: 27,74 | přečteno: 1497x