Prymula perlí dál

V článku reaguji na poslední vývoj událostí u ministra zdravotnictví, jeho arogance moci, neochoty odstoupit a bagatelizace jeho problémů

Prymula perlí dál

 

Vážený pane ministře,

od jara nám přes média dáváte vědět o tom, kdo je v ČR největší odborník na covid.

Jde vám to skvěle, až tak dobře, že jsem byl vašimi opatřeními donucen napsat e – mail,

který jsem nazval Je „česká cesta“ ta nejlepší? a poslal vám ho ve středu na ministerstvo zdravotnictví. Popisuji v něm vaši činnost od jara a v jeho závěru vás žádám o demisi a vrácení profesorského titulu. Že „česká cesta“ boje s koronavirem, kterou vedete vy jako ministr zdravotnictví, nejlepší není dokazují jasně čísla infikovaných, hospitalizovaných a zemřelých.

Přesto všechno jste považován za největšího odborníka a navržen na nejvyšší státní vyznamenání ?

Vítejte v Absurdistánu, zemi, kterou jsem si soukromě přejmenoval na PPK (Prymulovi Pokusní Králíci). Od vašeho jmenování ministrem zdravotnictví jsme svědky arogance moci, a při vaší bohorovnosti jste úplně ztratil kontakt s realitou.

Nečekal jsem, že mě na e – mail odpovíte (to ostatně nedělá ani ministerstvo pro místní rozvoj,

kam moje živnost spadá). Že ale budete perlit tak brzo, to mně opravdu vyrazilo dech.

Vaše včerejší schůzka s panem Faltýnkem nám všem jasně dala najevo, že pokud půjdeme před půlnocí bez roušky ze zavřené restaurace, tak jsme vlastně nic neporušili. Skvělé !

Vaše dnešní vyjádření mně připomínají počínání šílence. Kam šílenci patří vám jako lékaři nemusím vysvětlovat. Snažně vás prosím, v zájmu uklidnění situace vezměte rozum do hrsti, svěste křídla,

a neodcházejte, ale zmizte. Stejně déle než do příští středy vydržet ve funkci nemůžete. Politická kultura díky vám dosáhla na nové dno.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Úlovec | pátek 23.10.2020 15:48 | karma článku: 24,97 | přečteno: 614x
  • Další články autora

Karel Úlovec

Proč se nenechám očkovat ?

15.8.2021 v 23:10 | Karma: 33,31

Karel Úlovec

Doníku, game over !

24.12.2020 v 23:37 | Karma: 13,92