Vánoční SMS, erotika a globální krize

S napětím jsem den po Vánocích očekával, zda i letos překonají Češi rekord v poslaných zprávách o Vánocích. A stalo se! 78 milionů poslaných sms překonalo výkon z loňska.

Obleeení proti oteplování. Kolekce zima 2014/2015

Druhé zjištění bylo ale neméně zajímavé. V důsledku gobální krize kupovali Češi daleko více erotické pomůcky a zboží celkově. Závěrů vycházejících z těchto zpráv může být více: Češi si všímají globálního oteplování, a tak kupují více erotického oblečení, ve kterém přece jen -vzhledem k množství použitého materiálu- není takové vedro.

Nebo mají Češi strach z globální krize a bojí se nedostatku peněz. Proto kupují erotické zboží, na tom se vydělá, jelikož elektřina zdražuje a nebudeme muset tolik svítit. Navíc teplárny také zdražují a ušetří se i za teplo.

Anebo jsou Češi přirozeně šetřiví a zareagovali na výprodeje právě tohoto sortimentu a tipy si posílali prostřednictvím sms. Navíc také chtěli dát ostatním vědět, že po těchto nákupech budou trávit více času doma, takže se s nimi i rozloučili. Tím pádem se také postavili čelem k řešení důchodové reformy: bude spousta mladých, kteří budou na naše důchody vydělávat. 

Jak vidíte, možností je více, vyberte si tu, která vám je nejbližší. Jen by byla škoda, kdyby tento nový fenomén měl ohrozit naše další prvenství na světě- v počtu vypitých piv na osobu.

Autor: Martin Úbl | pátek 26.12.2008 15:31 | karma článku: 13,65 | přečteno: 1342x
  • Další články autora

Martin Úbl

Trénink na závody je pro sraby!

22.1.2019 v 13:00 | Karma: 28,33

Martin Úbl

Knižní bestseller letošních Vánoc

20.11.2017 v 13:01 | Karma: 10,93