Společně fanděme konci světa!

Toto je můj poslední blog, dneska to tady všechno skončí. Je trošku škoda, že mimozemské civilizace nemají víc pochopení pro to, že mám zítra večer celkem dobrou akci, která se mohla protáhnout ž do rána.

Konec světa v pátek? To je zlomí!

Kdybych se mohl vrátit v čase zpět, řekl bych tomu kameníkovi z Mayské kultury, zda by nemohl pár dní ještě přitesat. To nám snad udělal schválně skončit svět před víkendem! Přitom měl tolik možností- proč ne třeba po nějakých svátcích? Nebo v pondělí ráno (pondělní rána nesnáším), nebo v neděli (to mě většinou hrozně bolí hlava)?

Nejvíc mi na tomto konci štve to, že jen za posledních deset let je to snad už pátý konec naší civilizace a mě to vždycky vyjde hrozně draho. Tím, že na všechny tyto předpovědi věřím, tak si vždycky před smrtí chci zlepšit karmu. Tudíž pošlu všechny své peníze na různé nadace, rozdám šatstvo, klíčky od auta přenechám náhodnému kolemjdoucímu, jdu do hospody a těším se na otevřené dveře do ráje. Slibovaný konec se ještě nikdy nekonal a mně už to začíná ohrožovat sociální život!

Nemluvě o tom, že jsem cítil možnost výhry ve Sportce, je tam teď 200 milionů a 12.12.2012 ve 12:12 jsem si chtěl vsadit. Nejdřív mě přejelo asi šest kočárů se svatebčany (někdo zřejmě věří, že mu čísla zachrání manželství. Smutné.)  a pak fronta u sázkového terminálu. Nevadí, co bych dělal s 200 miliony když jsme před sebou měli jen devět dní??

K čemu to tedy vede? Jestli ten konec světa nenastane ani dneska večer, budu už fakt dožranej a výherce těch 200 milionů šťastnej.  Anebo budeme oba tak nalití, že si případného armagedonu ani jeden nevšimneme .

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Úbl | pátek 21.12.2012 11:05 | karma článku: 11,51 | přečteno: 652x
  • Další články autora

Martin Úbl

Trénink na závody je pro sraby!

22.1.2019 v 13:00 | Karma: 28,33

Martin Úbl

Knižní bestseller letošních Vánoc

20.11.2017 v 13:01 | Karma: 10,93