Sedmiboj 2012 zhodnocení

Další ročník Sedmiboje je za námi a proto se tímto můžeme pokusit o sumarizaci. Sportovní část se letos krásně vyrovnala té kulturní a tak si na své přišli nejen ti, co si přišli sportovat, ale i ti co už nic nepředstírají. Japonský básník Břichušo Pivoši (česky Pivní břicho) vystihl naše zápolení ve své nové sbírce Pivoši a to ostatní (Paseka, 2012, str. 11, překlad Jarda Farda, ISBN 3221345) hned v úvodním haiku:   

Motýl blanokřídlý letěl kolem

pak ho sundal míč

Slunce a mraky shlížely na naše zápolení

Nyní již samotné shrnutí:

Za prvé: Cenu fair- play jsme ani letos vyhlašovat nemuseli, žádné gesto nenastalo. (To se čekalo)

Za druhé: Podařilo se nafotit principy Rakouské medicíny. Již nikdy více nejsou tajné a příště mohou vyhrát i ostatní! Vše se skrývá za tajnou a promyšlenou rozcvičkou lokte (Martin) a krku (Janina)

Za třetí: Nikdo neporušil zásadu, že po desáté se nesmí fotit ani točit. I když... po desáté většina z nás vypadala takto:

 

 

Dost se taky makalo na kurtu. Zleva vidíte v práci: Time manager, Plan manager, Office manager, Brand manager, Brand manager asistance, Director, 2nd Director, Key Account Manager, kopáč. Aneb plníme na 120 % !

Zpočátku jsme ještě byli plni optimismu, naděje a úsměvů. Vztahy byly vřelé a kamarádské...

...později již jsme byli zahořklí, smutní a zklamaní. Jó, holt některé věci se nezapomínají, a hody a kopy mezi ně patří... .

Slušivé oblečky velmi prospěly asi nejvydařenější disciplíně.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oba večery nám hrálo slavné sehrané Klatovské duo ve složení Eric Clapton (vlevo) a Carlos Santana (vpravo). Hráli až se hory zelenaly a sousedi plakali... . (Tímto děkujeme za zvednutí kulturního koeficientu nařízeného EU).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyhlášení je právě motivem mnoha diskusí v anarchistických časopisech. Takže jen ve zkratce: Největší zklamání turnaje a důkaz, že obhájit je těžší než vyhrát (Terka a Zdenán)- Terka se na to ani nemůže koukat...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sobotní vítězové, dvouletý trénink po zahraničních kempech přinesl své ovoce. Trofej, Janina a Martin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celkovým vítězem celého klání se ale stal Arnold. Po čtyrech letech velmi vyspěl a dokázal přežít aniž by se ztratil na více než půl dne. Za víkend přibral 0,76 kg (38% své váhy) a po víkendu spal 24 hodin v kuse.

 

 

 

 

 

 

 

Na příštím- již pátém ročníku- na viděnou! 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Úbl | úterý 17.7.2012 21:24 | karma článku: 4,43 | přečteno: 404x
  • Další články autora

Martin Úbl

Trénink na závody je pro sraby!

22.1.2019 v 13:00 | Karma: 28,33

Martin Úbl

Knižní bestseller letošních Vánoc

20.11.2017 v 13:01 | Karma: 10,93