Denní dávka hororů aneb bezruký okradl nevidomého

Tak se nám to sešlo. Černá kronika dnešního dne je opravdu pestrá. Máme zde statečného kapitána v taxíku, pána, co si zřejmě špatně vychoval pejska a bizarnost.

Dokázali byste tuto hůl ukrást bez ruky?

Kapitán luxusní lodi s 4000 cestujícími na palubě se rozhodl, že pozdraví kamaráda na ostrově. S lodí za několik miliard jel jinou trasou a při mávání ztroskotal. Skála, na kterou najel, podle něj není v mapách. Vzhledem k tomu, že se jedná o ostrov střední velikosti, jsem zaskočen. Ale doufám, že alespoň Itálii tam měl. Po ztroskotání si zřejmě řekl, že když se nepovedl tento pozdrav, mohou se pozdravit s kamarádem i osobně a tak si vzal taxíka a šťastně se s kamarádem shledal... . Koneckonců on je placen po dobu plavby a ne potápění. Do dějin tato akce vejde jako jeden z nedražších pozdravů v historii lidstva.

Poněkud jiné problémy měl pán, který si pořídil psa na hlídání. Špatně mu zřejmě vysvětlil, koho má hlídat a pes ho sežral. V příštím životě bych uvažoval nad investicí do jeho výcviku nebo o jiné rase. Takový jezevčík vás přece jen sežere hůř. Minimálně mu to déle trvá.

A pro mě jasná hitovka:  V Karviné okradl bezruký nevidomého a sebral mu slepeckou hůl. Co k tomu dodat? Snad jen, že jsem slyšel, že kolem šel beznohý a když to viděl, raději utekl... .

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Úbl | úterý 17.1.2012 13:05 | karma článku: 14,94 | přečteno: 1041x
  • Další články autora

Martin Úbl

Trénink na závody je pro sraby!

22.1.2019 v 13:00 | Karma: 28,33

Martin Úbl

Knižní bestseller letošních Vánoc

20.11.2017 v 13:01 | Karma: 10,93