Varování, aneb kdo také může zneužít vaše jméno a osobní data

Tuto informaci zveřejňuji jako varování pro všechny, kdo by mohli být poškozeni nezákonnými praktikami extrémistů. Tito kraválisti jsou zbabělí a užívají podlé prostředky, například zneužívají osobní data svých protivníků.

Známý, který se trochu vyzná v počítačích, mne upozornil, že jsem uvedena jako registrantka webu neonacistického ženského spolku Resistance Women Unity (RWU). Jde o známý web určený árijským ženám, které potřebují poučit, jak správně šlechtit rasu (tedy s kým souložit a s kým ne) a podobně. To znamená, že ona děvčata ve strachu, aby nemohla být postižena za hlásání rasové či národnostní nenávisti, neuvedla jméno některé své soudružky, ale vypůjčila si nejen mé jméno, ale i mé osobní údaje. Dámičky z RWU jsou sice vášnivé bojovnice za čistotu rasy, ale jsou také neskonale zbabělé.

 

Nejde však jen o zbabělost, jde o podlý útok na moji osobu, o pokus zdiskreditovat mě spojením s vlastními nacistickými (a notně kýčovitými: samá růžovoučká kytička, no fuj) stránkami. Ony dámy moc dobře vědí, jaká svinstva produkují, a vědí, že kdyby někdo s těmito rasistickými hnusy spojil mé jméno, asi by to uškodilo mé pověsti. Z toho lze odvodit, že ony dámičky nemají o své politické a šlechtitelské činnosti žádné iluze a rozhodně netrpí přehnaným idealismem. Nechci pátrat po tom, jaké jsou jejich skutečné motivy pro angažmá v chovné stanici RWU, naivní iluze o vlastní dokonalosti, cti a pravdě to zjevně nejsou.

 

Chci důrazně varovat spoluobčany, aby si dávali pozor na zneužívání svých osobních údajů ze strany neonacistů a fašistů, je to jejich taktika, jak se jednak vyhnout trestnímu stíhání a veřejné ostudě, jednak zároveň diskreditovat politické protivníky. Není to nic nového, lhaní, defraudace, podvody a zbabělost jsou přirozeností těchto čistokrevných rádobyárijců. Náckové o mně lhali již dříve a o mnoha jiných lidech lžou stále. Jsou to synové (a dcery) lži. Ještě by chtěl nějaký naivka věřit, že tito podvodníci a jejich plemenné družky vyřeší složité problémy naší společnosti?

 

Čtěte pokračování kauzy: Náckyně doplatily na svůj podvod

Autor: Věra Tydlitátová | čtvrtek 27.11.2008 17:00 | karma článku: 23,61 | přečteno: 2057x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,27

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54