Spontánní demo vepřových mozků

Každé shromáždění, které se dá pokládat za demonstraci, je třeba hlásit úřadům. A pravda je, že úřady s tím mají plno starostí a mnohý radní si neví rady, jak vyhodnotit všelijaká individua dychtící oslavit tu či onu historickou legendu nebo protestující "proti slova". A zatímco se právníci na obou stranách pokoušejí podbudovat nějakým tím paragrafem právo mladého obdivovatele Dolfíka nebo naopak právo normálních lidí na klid ve městě a na klid od nacistických blábolů, jakýsi prasečí mozek přišel na řešení tohoto problému.

Jistě, nelze-li tak snadno manifestovat věrnost Vůdci a Říši, či demonstrovat "proti slova" nebo světovému Židu, či spíše těm několika Židům, kteří ještě zůstali v této zemi, není nic snazšího, než zorganizovat neorganizované srocení lidu. Dříve se tomu říkalo spontánní pogrom. Na webu vepřových hlav se pak toto srocení tlupy pologramotných nacistických chuligánů nazývá "spontánní demo". Tak až pan ministr Langer bude zase meditovat o míře snesitelnosti takových spontánně řvoucích tlup v ulicích, bude mít dost času vzpomenout si na svou bezbřehou toleranci k vzrůstající drzosti nácků.

"Dne 12. 10. 2008 proběhla v centru Olomouce spontánní demonstrace proti sionismu a Dnům židovské kultury, které v těchto dnech v Olomouci probíhají. Samozřejmě historická debata o "přínosu" židovské kultury v zemích Koruny české je možná, nicméně tu existuje jedno velké "ale". Tím myslíme to, že se na židovské etnikum nahlíží nekriticky, což je především v dnešních dnech, kdy Izrael žádá USA o povolení bombardovat Irán, přinejmenším zavádějící." reklamují moravští náckové.

Podle jejich vlastního svědectví se v centru Olomouce srotilo asi čtyřicet nácků a za mohutného řevu táhli městem. Ve chvíli, kdy poblíž tlupy zastavilo policejní auto, výtržníci je ignorovali a mašírovali nerušeně dál. Teprve když policisté vystoupili z aut, rozprchli se árijští hrdinové jako slepice a zmizeli v okolních ulicích. Pouze kdosi v čele neorganizovaného spontánního "průvodu" měl jakési držky na policistu, který se jej pokoušel legitimovat.

Přes trapnost celé situace, navzdory pohrdání zákonem ze strany ochránců čisté rasy a zřejmou zbabělost spontánních demonstrantů tváří tvář policii, náckové se vřele chválí: "Akci lze hodnotit kladně... Spontánní demonstrace nabývají v naší zemi na oblíbenosti. Uspořádejte ji i Vy ve Vašem městě!" Takže se máme na co těšit. Našimi městy se budou beztrestně prohánět tlupy vepřových hlav při svých spontánních marších? No třebas by si měli dát pozor, aby jim někdo opět nedal stejně spontánně přes rypák.

Autor: Věra Tydlitátová | pátek 17.10.2008 8:00 | karma článku: 23,56 | přečteno: 1725x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,49

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54