Paní Haslingerová je lhářka

Ano, píšu to zde otevřeně a po zralé úvaze, protože to je čirá pravda. Ta zmíněná dáma, kterou jsem vůbec nikdy v životě neviděla a ona nikdy neviděla mne, která by se mi to nikdy do očí neodvážila říct, si drze dovolila napsat tuto nestydatou lež:

"Z článku je totiž jasné, že redaktor Bárta ho psal promyšleně s profesionalitou hodnou školeného agenta StB a že zde již nejde o reakce naivních přiopilých dam typu paní Tydlitátové, které požadovaly po kýžených vítězných volbách levice "věšet na kandelábrech a pálit na náměstích hlavní české klerofašisty, klerofašistky a lidi odporující rovnosti..."

Vzhledem k tomu, že mne paní Haslingerová nejen nazývá naivní přiopilou dámou, což by bylo vzhledem k tomu, že jsem nebyla v životě přiopilá a naivní také určitě nejsem, spíše úsměvné, ale veřejně o mne píše, že požaduji vyhlazování paní Haslingerové a jiných mně zcela neznámých, nebo naprosto lhostejných lidí, se podle mého názoru dopustila jednak šíření poplašné zprávy, jednak poškozuje moji dobrou pověst. A protože pomlouvačný článek dosud ani nestáhla, ani neupravila, předala jsem dnes tuto věc právníkovi.

Všichni dobře vědí, a troufám si říci, že jistí přátelé paní Haslingerové to vědí mnohem lépe než já, kdo za tou pomluvou s neexistujícím seznamem lidí určených k likvidaci stojí a že já s tím naivním pokusem diskreditovat mne nemohu mít nic společného už proto, že je to příliš slabomyslné a okaté. Jsem si naprosto jistá, že paní Haslingerová moc dobře ví, že šíří hloupou lež, kterou poprvé začali šířit její soudruzi z D.O.S.T., kteří se mi tak chtěli pomstít za to, že jsem zveřejnila jejich podvod s podpisem paní poslankyně Michaely Šojdrové. Paní Haslingerová si nyní hloupě naběhla, svým článkem názorně ukazuje, jaké zbabělé a bezcharakterní lidi sdružuje ta její "iniciativa," a je na každém, aby si o nich udělal obrázek sám. Paní Haslingerová si navíc drze bere do úst Chartu 77, jejímiž signatáři je jak pan mgr. Zdeněk Bárta, tak i já, nikoliv ovšem ona. Paní Haslingerová je jenom nestydatá  lhářka.

Mimochodem pro ni asi kodex blogera neplatí, když u článku neuvedla, že jde o recyklovaný pamflet již semletý na jejích Fragmentech?

---------------------------------------------------

Více informací zde: Jak jsem chtěla vyvraždit elitu národa a pana Jakla zvláště

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Autor: Věra Tydlitátová | středa 4.8.2010 17:26 | karma článku: 22,41 | přečteno: 3223x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,49

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54