Náckyně doplatily na svůj podvod

Děvčata z nacistické RWU se nedávno rozhodla využít moji identitu k zaregistrování svých růžovoučkých politicko-pornografických stránek. Tato kauza má však nečekaně rychlé vyústění v podobě vymazání předmětného webu.

27. listopadu jsem zde na blogu uveřejnila varování, jak mohou například extrémisté manipulovat s vašimi osobními daty. Plemenné árijské ženy sdružené v organizaci Resistance Women Unity zaregistovaly své stránky v USA pod mým jménem a adresou, kterou si našly v telefonním seznamu. Tím mne de facto pasovaly na majitelku virtuálního árijského nevěstince, což je sice poněkud pikantní situace, ale také nic, co by člověka mých ambicí uspokojovalo. Kdybych si už chtěla pořídit chovnou stanici, věnovala bych se raději ušlechtilým plemenům psů.

 

Naštěstí provozovatel hostingu, na němž měly chovné děvenky svůj eugenický web registrovaný pod mým jménem, sídlí v USA, kde je sice nadevše ctěna svoboda slova, kde je ale také zneužití cizích údajů velmi závažným trestným činem. Po upozornění z naší strany provozovatel hostingu, firma Bluehost, Inc. velmi rychle stránky RWU odstranila a vyzvala nás, abychom každý podobný případ okamžitě a bez jakýchkoliv zábran hlásili.  Rovněž jsem dostala kontakt na oficiální stránky FBI, kde se hlásí internetová kriminalita.

 

Rozhodli jsme se prozatím provést pouhé smazání nacistického webu jako varování dalším podobným podvodníkům. Stránky www.women-unity.com nejsou jedinými stránkami, kde bylo toto nezákonné počínání zjištěno. Upozorňuji, že zneužití cizí identity je trestné a ve spolupráci se správci hostingu i reálně prokazatelné.

Další informace na stránkách LPA

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Věra Tydlitátová | středa 3.12.2008 23:10 | karma článku: 10,23 | přečteno: 1603x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,27

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54