Nacismus není nic špatného

Tak by se dal parafrázovat výrok obhájkyně v procesu s osmi neonacisty v Brně. Od paní advokátky lze takový výrok chápat. Podobné výroky (a ještě jednoznačnější) však často čtu v různých diskusích nejen na iDENS a nejen internetových. Rozhodně je prý nacismus přijatelnější než komunismus nebo "pseudohumanismus" a "multi-kulti".

Kritizuji-li projevy neonacismu, a dělám to poměrně často, neboť mě osobně velmi urážejí, někteří diskutéři používají zvláštní řečnickou figuru, kterou pracovně nazývám Úhybný manévr Alfa. Lépe bude, ukážu-li princip této figury na příkladu:

 

Teze: "Matka Tereza pomohla tisícům chudých lidí v Indii."

Oponent užívá Úhybný manévr Alfa a praví: "Ale proč nepomohla nikomu v Africe?"

 

Nuže tedy k mým diskusím: "Neonacismus je špatný" ALE: "Proč nekritizujete komunismus?" To slyším dost často bez ohledu na to, že komunismus rovněž kritizuji a hluboce mě jeho projevy urážejí. Ale dost žertů. Tyhle řečnické hrátky jsou jen na okraji snah nějak zlehčit nejen nebezpečí, ale i odpornost a mravní zvrácenost neonacismu a podobných ideologií, k nimž řadím i neofašismus, ačkoliv se z konkurenčních důvodů v současné době tato dvě hnutí legálně operující v České republice nemají příliš v lásce.

 

Hošani souzení v Brně jsou jen pověstnou špičkou ledovce a měli tu smůlu, že se připletli do pouliční rvačky, kterou náckové vyvolali, aby se zviditelnili v médiích. Osm výtržníků se nechalo chytit. Je zde ale velké a mnohem nebezpečnější podhoubí tolerovaného extrémismu operující v médiích a nyní i zcela veřejně na politické scéně. Neonáckové staví své lídry na kandidátky legálních politických stran. Velká míra lhostejnosti, latentního rasismu a nespokojenosti v české společnosti spolu s nepoučeností, znechucením politikou a zkratovitým jednáním těmto manipulátorům nahrávají.

 

Vlastenectví mají demagogové z těchto stran plná ústa, slibují ráj na zemi. Pro ty, ze čtenářů, kteří své otázky myslí vážně a chtěli by poctivě posoudit, co neonacismus v České republice dnes hlásá doopravdy a nikoli veřejně, uvádím v nezkreslené podobě autentický citát z neonacistických stránek určených vlastním lidem. Prosím, posuďte sami:  

"Národní socialismus není postaven na základě ani vlády lidu, ani humanismu. Národní socialismus ví přesně, že lid si nemůže nikdy vládnout sám, protože to ani nechce.

Dokonale to formuloval Dr.Goebbels:

"Nemůže být smyslem a účelem demokracie problémy jen diskutovat a neřešit je. Princip demokracie však zůstane zcela nepochopen, pokud si budeme myslet, že z něj musíme vyvodit to, že lidé si chtějí vládnout sami. Nemohou a ani to nechtějí. Jejich jediným přáním je, aby se jim vládlo dobře, a cítí se být šťastni, jestliže mohou mít vědomí toho, že jejich vlády pracují podle své nejlepší vůle a svědomí, k požehnání a blahu jim svěřeného lidu."

 Národní socialismus je jediným, na přírodních zákonech postaveným, reálně-spravedlivým způsobem vládnutí a bytí. Žádná mystifikace, žádné lži.

Jakékoliv žido-humanistické mutace přírodního principu vůdce a smečky jsou pouze souhrnem lživých utopií, které budou mít šanci na vzkříšení, až vyhyne lidstvo nebo zanikne příroda. Proto dr.Goebblesem zmíněná definice CÍLE národního socialismu - věrný lid jemu zodpovědné vládě - je ta jediná forma vládnutí, která skutečně v přírodě platí a přežívá. Ať už se jedná o jakékoliv společenství živých tvorů. Viz druidové, šamani, stařešinové a náčelníci kmenů, zvířecí vůdci a jejich smečky, či královny a jejich hmyzí společenství..

Ano. Společný prospěch před prospěchem osobním! To je zákon přírody, to je Národní socialismus!"

 

Je libo skončit jako včelstvo, termitiště nebo vlčí smečka?

Ilustrační obrázky jsou převzaté z českých extrémistických webů

 

Autor: Věra Tydlitátová | sobota 20.9.2008 9:50 | karma článku: 17,91 | přečteno: 1134x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,49

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54