Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Souhlasím... Mě příjemně překvapili fotbalisti Islandu. Po dlouhé době jsem viděla normální chlapy a ne nagelované, vystajlované manekýny... fakt jsem z nich byla úplně vedle. VámR^

1 0
možnosti
MJ

P.S. Vypadlo mně, že při ME... Pěknou neděli.:-)

0 0
možnosti
JK

Míval jsem sport kdysi hodně rád, zejména fotbal a hokej, atletiku, basketbal, házenou, plochou dráhu, lyžování všeho druhu, stolní tenis, ale teď se nemohu nějak přinutit, aby mě to těšilo nebo bavilo. Nedokážu to nějak uceleně vysvětlit, ale jsem přesvědčen, že prachy sport ničí a nejen ten vrcholový. Zejména děti se vidí na místech sportovních superstar, někdy je to touha spíš jejich rodičů, nebo je rodiče aspoň podporují, a to i nečestnými prostředky. Prachy totiž vyvolaly a podporují adoraci vítězů, kdo je druhý už nikoho nezajímá, a to je podle mého také špatné. Ale jak říkáte - vlastně to je třeba všechno mnohem lepší, než to někdy vypadá. Že to vypadá hrůzostrašně, je výsledek toho rytí.

1 0
možnosti
Foto

Jsem na tom podobně. Drtivou většinu života jsem aktivně sportoval (snažím se stále) a mám mnoho sportů rád i pasivní podobě, přesto, tak jak píšete, má občas nepříjemný pocit a ne, a ne se ho zbavit.:-)

1 0
možnosti
RP

No nevím zda naši sportovci berou OH jako politicky motivovanou opičarnu.Rv Jak oni tak i příznivci sportu se na ně těší..Já myslím , že se na výkony nadřou a nějaká politika je jim v tom případě ukradená. A že by svou medaili prodali jako pan Pollert tu svou?

1 0
možnosti
Foto

To, že se na olympiádu těší fanoušci i sportovci nevylučuje nic z toho, co jsem zde citoval, já jsem se také těšil. Politika je jistě ukradená většině sportovcům, ale olympiádu neorganizují ani neplatí, ani neřídí sportovci. Pan Pollert má jistě kontroverzní názory, se kterými se zcela neztotožňuji, ale je určitý protipól těch, kteří na OH hledí přes růžové brýle. Děkuji za komentář:-)

1 0
možnosti

Ano, pěkně shrnuto...:-))

Já bych si tedy, s dovolením, taky zaryla. O této olympiádě perlí naši komentátoři, když oznamují, že voda je mokrá, a cyklokros dráha, ač vypadá jako tráva, je tvrdá:-)))))

A ještě mnoho jiných důležitých informací.... :-)))))))

Palec nahoru teď! pro pana Jiřího!:-)

1 0
možnosti
JR

J31a74r24a 85R44a58n93k

19. 8. 2016 21:11

Jak jinak se zde veseli v pubech a jasaji nad vitezstvim i tech cizich, trochu jina sportovni a tmosfera.....diky za pekne popsanou situaciR^

0 0
možnosti