Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zcela určitě. A různí pomlouvači a okopávači kotníků, hlavně ti zámořští, jsou mu hluboko v nemocném palci u nohy. Má z nich jenom legraci a hluboce jimi pohrdá.

0 0
možnosti

Z mého úhlu pohledu (45.4214 N, 75.6919 W), Zeman je celkem vzácným případem současného evropského politika, kterému to myslí, a který to říká jak si to myslí. Komu "útočí na mysl" (skutečně? útočí?) je mi celkem jedno. Důležité je pro mne, že vím kdo to říká, a nejsou to nějaké věrné nebo komolené přežvyky usnesení komisí ve Washingtonu a Bruselu.

2 0
možnosti

Miloš Zeman podle všeho vážně uvažuje o dalším volebním období a jeho voliči jsou právě ti, kterým se kombinace tlačenky, alkoholu, cigaret a gumáku na rybníce líbí. Dalším konvenuje, že prezident se jakoby nebojí – tu si rýpne do Ameriky, tam do islamistů, jindy pošle imigranty domů, zkritizuje nějakého ministra či premiéra Sobotku. Všechno ví, všechno zná, brouk Pytlík nové doby.

To hraje pěkně dohromady, útočí to na mysl levicových, chudších a extremistických vrstev. Taktika je to výborná a Zemana u toho vůbec nezajímá, že v zahraničí je často považován za zvláštní, až směšnou politickou figuru. Vážným problémem je, že jeho názory přestávají být doma i v cizině brány vážně, protože pomalu nikdo nerozezná, co je bonmot a co státnické sdělení. (opsáno)

2 4
možnosti
Foto

V zásadě nezpochybňuji, co jste napsal, ale tato glosa se týkala pokryteckého přístupu k Číně. Různá Zemanova "nediplomatická" vyjádření a činy nejsou kvitována jenom "bezduchými požírači tlačenek", což je samo o sobě  poněkud hloupá a obehraná písnička (nevím, jestli bych chtěl prezidenta preferujícího humry). 

Domácí obliba prezidenta se dá do určité míry  zjistit empirickým průzkumem, ale to, jak je vnímán v zahraničí, by asi seriozní komentátor neměl  střílet od pasu.

1 0
možnosti
Foto

R^ Nojo, no, když von si, sem tam, holt ten Tsechis protektoraten vůči EU reich občas drobítko dovolí,že;-€ Tó teda8-o;-)

4 1
možnosti

Co to bylo za shluk pismenek?

1 0
možnosti

Autorovi za jedna.

7 0
možnosti

Když Brusel vydá příkaz, aby přední politici začali skákat z okna, tak naši budou mezi prvníma v čele se Sobotkou, ten bude úplně první.

8 0
možnosti

Tak. A kdyby to Zeman okomentoval slovy "dělají pitominy a blbosti", tak bude zase Zeman za hulváta, protože použil ty slova. Aniž by se někdo z jeho kritiků vůbec zamyslel, že má pravdu a slušněji se to ani nedá vyjádřit.

7 0
možnosti

EU si nejvíce zakládá na tom, aby nikdo nejel do Číny, ale že z evropských velkoměst dělají kůlničku na dříví přistěhovalci, to jaksi nebere na vědomí.

12 0
možnosti

Je třeba hledat zástupné problémy za každou cenu. Čím více, tím lépe ...

4 0
možnosti

Do Číny jezdí každou chvíli Obama nebo třeba Hollande a nikomu to tady nevadí. Když tam jede Zeman, tak se všichni můžou po..at.......Zeman i kdyby dnes prohlásil, že je úterý, tak tady bude spousta lidí kvičet, že to není pravda, že přeci už za 12 hodin bude středa Rv

13 0
možnosti

A že ještě před 12 hodinami bylo pondělí.

6 0
možnosti

Ano. Je to suverénní rozhodnutí prezidenta suverénního státu - jak řekl mluvčí prezidenta. A to se holt nelíbí, protože neleze, pan prezident, v předklonu do Bruselu.

9 0
možnosti

Když ono se to tam nedaří rozšťourat nějakou oranžovou nebo sluníčkovou revolucí. Pořádek není vítaný, je třeba všude zavést chaos. Ale půjčovat si od nich a potichu ekonomicky spolupracovat je v pořádku. Hlavně aby tam nelezli nějací chudáci, jako jsou Češi, ti ať se hrabou na svém dvorečku.

9 0
možnosti