Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

a za SPD nějaký flanďák, to je groteska tady... ;-D

0 0
možnosti
JK

Já myslím, že je dobře, že tento dementoblok vznikl. Pokud se jim povede sebrat SPD dvě procenta nejtupějších voličů, tak je to jen dobře. Jen ať se rudí flastenci poperou.;-D

6 1
možnosti
Foto

To máte pravdu a souvisí to s tím, že základní volební karty jsou možná vlastně již rozdány a teď se vlastně jen řeší to, kdo komu vezme hlasy v rámci dvou skupin stran ochotných být s někým a proti někomu.

Ty strany, které se nedostanou do Sněmovny a ubírají hlasy těm, se kterými by po volbách spolupracovali, ale pokud se tam dostanou příslušné bloky tím posilují.

0 0
možnosti
Foto

Pokud poslanecká sněmovna ještě do voleb doplní Radu ČT a ta pak vymění vedení ČT (jak doufá prezident Zeman), může se stát, že její kamarádka Lipovská prosadí v Radě ČT Janu Bobošíkovou i do funkce ředitelky ČT. A budeme tu mít Bobovizi.

3 2
možnosti
PK

No horší to nebude, když vám nevadí v čele VPT ČT bývalý karierní komunista....

4 0
možnosti
JL

Ti tři se k sobě docela hodí, ale jestli budou mít 2%, budou rádi.

2 0
možnosti
AN

A26l10e88š 93N59o11v84á85k

14. 7. 2021 8:05

pamatujete na volby 2010? tehdy měla Suverenita Jany Bobošíkové 3,64%...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
Foto

Ti, kdo by jinak neměli šanci (neměli by mít šanci) se politicky prosadit, se prosadí tak, že osloví lůzu. Kvalita společnosti a tím pádem i politické uspořádání je odvislé od toho, jakou část společnosti ona lůze tvoří.

0 0
možnosti
Foto

Uniká mi smysl článku - zapomněl jte dovysvetlit, v čem je po Bobošíková horší než propagandou podporováno politikové, např. pirát Bartoš, Fiala, Jurecka a jim podobne postavy

5 7
možnosti
Foto

Já bych řekl, že je to patrné z celého článku, pokud to tam vy nevidíte, bude to asi jen proto, že to tam vidět nechcete, nebo nemůžete. :-)

9 1
možnosti
PK

Když bych měl volit mezi pni BO a pni Němcovou,tak raději pni Bo...a to always...:-)

7 5
možnosti
Foto

To o vás ledacos vypovídá:-)

6 1
možnosti
AN

A60l96e76š 96N98o79v75á88k

13. 7. 2021 12:43

dělníci nejsou spokojeni s KSČM ani s Piráty, tak volí Volný blok..

0 0
možnosti
SL

Tak to moc dělníků v této zemi není.

2 0
možnosti
MB

Mne fascinuje úsilí lidí. Jak se nadřou, aby nemuseli dřít! Podivné bytosti na skládkách šrotu, další ve vypětí - probourávající se do garáží. Bobošíková, Volný, to je zase připomínka zákonu o zachování hmoty a energie. Stále se vyskytují, mění místa, tvary, skupenství. Už zbývá, aby farář vstoupil do KSČm a sestry řeholnice do ROH. Pravda, jednou zemřeme všichni. Je to pouze na lidech.,jak dalece se při tom ještě chtějí znemožnit. Prostě, oni musí dřít, aby nám bylo lépe. Smyslem je, někoho odřít. Dělnmická strana, jak to zní honosně ! ... :-)

3 0
možnosti
JF

Summa sumárum řečeno, že vrána k vráně sedá ... ;-)

0 0
možnosti
LP

nebo: jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.:-)

0 0
možnosti