Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, uvedené trendy jistě existují, ale nejsem takovým opitmistou. Populistické skupiny budou vždy ovládat velkou část voličstva - 40%. Pokud by odešel Babiš a Okamura, vynoří se kamžitě jiné uskupení s jiným názvem a jinými lidmi, ale se stejným zaměřením. Karma.

0 0
možnosti
AM

Mohl jste to napsat jednodušeji:

S Fialou a dalšími neschopnými teoretiky na věčné časy

9 5
možnosti
JL

Vazeny pane Jiří Turnere. Hned ten prvni odstavec vaseho clanku je ukazkou nasi slabe politicke reprezentace. My, obcane Ceske republiky si preji silneho muze (zenu) v cele vlady a mit jen jednu stranu na "omlacen" jeji hlavy, dela-li neco idiotskeho. Petikoalice je pro smich sveta nad ubohosti ceske politicke sily.

Volic u ANO vi presne co dostane. To pres nutnost mit tu koalici. Staci par koblihu a je postarano na ctyri roky. Ta koalice je jen pro ukazku naseho zakladniho zakona z dob Rakouske monarchie. Nase predstava poradne organizace ztroskotala na nepochopeni jejich tvurcu a podoba se presne jak pravidla prednesena pro cestu premeny socialismu na trzni ekonomii. Ty nebyli nikde k nalezeni, protoze neexistovaly.

Chci vsem pripomenou moji teorii. Mit vladu jedne strany!!!!!! Snemovnu sestavenou volbou zastupcu oblasti, jednoho z vyberu kandidatu pro kazdou oblast. Dostaneme tim snemovnu z ucasti poslance zvoleneho za As, vedle poslance za Jablunkov, potom za Tvrdonice, zastupce vybezku na severu Cech a vyplneno zastupci uvnitr CR.. Dat Snemovne vsechny vybrane penize od danovych poplatniku a urcit proceduru mezi vladou a Snemovnou, jak vlada dostane presny obnost pro svou cinnost. Ano, zase to hazim Cechum na premysleni a s pouzitim svobody slova to chci timto dostat na porad. Muzete bedovat podle sveho mysleni.

2 1
možnosti
MB

Ač bych si to přál, Váš optimismus nesdílím. Nechytrost kombinovaná se sobectvím a závistí je bohužel silný oponent.

2 0
možnosti
JK

Tato středopravá cesta jen ožebračuje zaměstnance. Potřebujeme levici.

0 10
možnosti
MK

Jsem zaměstnanec a hrubě s vámi nesouhlasím.

9 0
možnosti
LC

Jj, jak jsem četl na jednom předvolebním bilbordu. Chytří volí ODS, přemýšliví TOP09. :)). Mohu vám zaručit ... :)) ...

3 0
možnosti
MK

Dal jsem karmu, ale na nějaké zmoudření voličů fakt nevěřím.

Naději vidím spíše v tom, že do příštích voleb se přirozenou cestou obmění cca 115000 voličů. Část těch starých nás opustí a bude nahrazena těmi mladými. A na jejich náklonnost k Babišovi bych opravdu nesázel.

1 0
možnosti
Foto

J66a60n 55Š13i41k

24. 4. 2024 14:57

Jsme stát, kde rozhodující hlas mají důchodci anebo ti, kteří se do důchodu v dohledné době chystají z řad generace Husákových dětí. Záběry z mítinků ANO jasně ukazují, že tam člověka pod 55 let nenajdete, nepočítám-li členy mládežnické organizace Mladé ANO. Tím je to dané, finito. Tahle země není pro mladé, stát pro ně fakticky nedělá skoro nic a ANO ani dělat nebude. Hezký den

7 1
možnosti

Právě proto by se měli mladí hecnout, jít k volbám a nenechat za sebe rozhodovat voliče, jejichž hlavní (ne-li jedinou) motivací je co nejvyšší valorizace důchodů.

8 1
možnosti
ŠF

Problémem není Babiš, ale premiér Fiala. Nasliboval spoustu slibů, žádný z nich však nesplnil a zdá se, že ani nesplní. Pokud tedy Babišovi rostou preference, tak především proto, že mu voliče nahání do náruče vládní strana pod vedením premiéra Fialy.

10 13
možnosti

Dokážete pochopit, že po napadení Ukrajiny Ruskem se všechno změnilo a některé sliby se staly nesplnitelné? Statisíce ukrajinských válečných uprchlíků, odpoutávání se od závislosti na ruském plynu a ropě, materiální pomoc bojující Ukrajině, to všechno představuje zátěž, se kterou nastupující vláda ve svém programovém prohlášení nemohla počítat.

13 4
možnosti
JJ

Samozřejmě, že je to možné. Změnou volebního zákona, neutuchající masívní podporou těch jedině správných, pravdomluvných médií, s nevyčerpatelnými prostředky mafiánských oligarchů a spřátelených zahraničních velmocí, s mediálními hnojomety a zakořeněnou nenávistí a pohrdáním k těm "nepřátelským" stranám a voličům, naprostou ztrátou sebereflexe, se "správným prezidentem" a ústavním soudem - je možné opravdu cokoli!

Ale věřím, že i přes to všechno se to nestane!

11 5
možnosti