Diskuse

Ticho, blbci!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Hm, tak tohle jste přepísknul. :-(

0 0
možnosti
Foto

V čem myslíte? Doufám, že mi nenapíšete, že v tom, že mám lidi za blbce a sebe za génia, nebo že se posmívám duševně postiženým. To si ten článek raději ještě přečtěte.:-)

0 0
možnosti
JS

Děkuji Vám, že tak velkoryse poskytujete blbcům prostor. Náležím totiž do té sedmdesátiprocentní kategorie lidí, kteří věří v nějakého boha. To znamená, že zároveň náležím do kategorie lidí, kteří se nejméně v jedné zásadní a principiální otázce naprosto mýlí, z čehož zřejmě plyne, že se mýlím i ve spoustě dalších otázek. Bohužel si hodlám svou víru ponechat navzdory tomu, že jste ji za omyl prohlásil právě Vy, veliký Jiří Turner. Ale nesmíte se tomu divit, vždyť jste přece jasně řekl, "co můžeme čekat od někoho, kdo věří v něco, co nikdo neviděl a existenci čehož nikdo nedokázal." Asi je to svatá pravda, ale já ji prostě nejsem schopen přijmout.

Kristus řekl, že chudí duchem jsou blahoslavení a že jim patří Království nebeské. Další historický trouba. A já jsem zřejmě ještě větším troubou, protože mu věřím. Je pravda, že mentálně postižení jsou schopni pouze milovat své blízké, na to důležité, tedy na otázky politiky a vesmíru, prostě nemají mozkovou kapacitu. Jsou tak maximálně schopni pracovat v chráněných dílnách. Sice dokáží tvořit nádherné věci, ale podle pana Turnera se "mentálně postižení jedinci chovají nerozumně". Zřejmě je daleko rozumější psát blogy o blbcích. Bohužel, ani tohle nedokážu pochopit.

Nezbývá mi, než nadosmrti zůstat blbcem. Ale jsem jím rád.

Podle pana Turnera jsou "blbci velmi užiteční, když jsou zticha", v závěru článku však blbce vyzývá, aby mluvili. Máme velké štěstí, že si pan Turner nenechává tato svá moudra jen pro sebe.

3 0
možnosti
JK

A mluvil jste někdy s lidmi z chráněných dílen či vůbec s těmi mentálně postiženými, totiž se těmi retardovanými? Někdy je to docela zajímavé. Říkají sice velmi prosté věci, ale kolikrát takové, na které my "normální" už ani nemyslíme. A ono je dobré si někdy připomenout prosté pravdy, třeba typu, že dvě a dvě jsou čtyři. A hlavní je, že ti mentálně postižení lidé vůbec nespekulují a nedomýšlejí si svévolně něco, pro co není nikde opora.

0 0
možnosti
JZ

S tvrzenim, ze jedinci, kteri si mysli, ze maji vzdycky pravdu, spadaji temer vyhradne do nejnizsich dvaceti procent, bych si tedy dovolil zasadne nesouhlasit. Palec nahoru naopak mate za relativne odvazny odstavec o nabozenstvi.

1 0
možnosti
JL

Vaše úvaha vypadá osvíceně, ale právě osvícenství přineslo jisté vedlejší ztráty, tak třeba marxismus-leninismus, nacismus a atomovou bombu, vědecký vývoj směřující k totální ztrátě svobodě jedince. Čili pozor na chytré ateisty, dalo by se říci. Ovšem pozor taky na hloupé fanatiky, rovněž nic moc.

0 0
možnosti
MD

Stav mozku verit, ze na prazdnem a cistem stole lezi bochnik chleba,

PRAVE A JEDINE kulaty, vonavy a krasne propeceny,

je bajecna vec. S tou se da pracovat. RUZNE.

1 0
možnosti
MD

Blbec je kdy? Kdyz MATEMATIK napise 1+2=3 a voli 'Milose', nebo napise 1+2=4 a voli Karla?

3 0
možnosti
Foto

Nebo když se takto ptá ?

2 2
možnosti
JK

S těmi procenty jste si jistý? ;-) Ale vážně, blbci mají jistě dostat prostor, a to z důvodů, které jste popsal. Když ale nastane situace, kdy o něco vážně jde, pak musí přijít to okřiknutí, které máte v titulku. Zajímavým úkazem je, že když o něco ale opravdu vážně jde, většina lidí to pochopí, včetně těch blbců a poslouchají lidí, kteří mají schopnost s tím něco udělat. Až tedy na situace, když skutečně vážně o něco jde a většina to nepochopí. ;-)

2 0
možnosti
Foto

J91i88ř10í 66T45u91r34n63e67r

21. 11. 2016 10:44

V procentech jsem byl velmi umírněný. Rozhodně jsem nebral jako vzorek zdejší blogerskou obec:-)

Jinak s vámi zcela souhlasím.:-)

1 0
možnosti
Foto

R^;-D Lapidárně: snaha o ,,eliminaci" ,,jedněch" téměř vždy skrývá rizika, stát se jedním z nich. Adorace nevyjímaje;-)

1 0
možnosti
Foto

J76i58ř14í 14T28u13r26n58e74r

21. 11. 2016 10:15

To nepochybně:-)

1 0
možnosti
MS

Tento typ článků se mi moc nelíbí, protože autor, ať chce nebo nechce, se automaticky vyděluje od skupiny blbců a samochvála (jak známo) smrdí. :-)

3 0
možnosti

...s Vámi většinou souhlasím, ale teď se mi to tak nezdá. Navíc myslím, že ani autor není ten typ.

Holt záleží, jak to kdo čte...asi.

1 1
možnosti

Ano Jiří, Gaussova křivka je neúprosná, stejně jako rčení, že příslušníci elity jsou i mezi jelity...

Palec nahoru!

3 0
možnosti
Foto

J87i54ř39í 38T97u14r44n45e96r

21. 11. 2016 10:01

Děkuji, Marie. Je to tak...:-)

1 0
možnosti