Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V souvislosti s některými diskutujícími se mi objasňuje jeden fakt, který jsem kdysi nechápal. Totiž velebení strany od soudruhů, kteří již měli na krku oprátku, případně stáli u zdi proti četě s namířenými puškami. Strany, která jim připravila tento konec života a přesto stále byla v jejích očích ta správná.

Prostě, Andrej bude veleben, i kdyby díky němu seděli pod mostem nad meníčekm z popelnice.

KarmaR^

5 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, Tomáši, milujeme mučedníky, a asi to tím více, čím méně skutečných mučedníků máme. Jen je mi trochu divné, že někdo věří, že právě on je tím mučedníkem, a ne tím, kdo sklízí to, co v podobě špatných skutků zasil.

5 0
možnosti
Foto

Tak jasně. Teď nastane problém s právnicky přesným překladem z angličtiny do češtiny. A takový překladatel se ještě nenarodil, aby to zvládl. I kdyby měl pět kulatých razítek. ;-D;-D;-D Takže se bude do konce volebního období čekat na překlad. A zdá se více než pravděpodobné, že věrní občané z lítosti dají svému "nespravedlivě pronásledovanému" Zachránci ještě více hlasů.

6 0
možnosti
Foto

:-)R^Člověk si zvykne na ledacos, ale mně nějak nedělá dobře, když ze mě dají vola. To má jeden chuť zavolat na ministerstvo, že jestli mají nějaký problém, tak že jim to přes noc přeložím.

3 0
možnosti
Foto

:-)Rádo se stalo, já děkuji

0 0
možnosti

:-).......Pánové, abyste se nenudili, vezmu to krátce. TeĎ jsem hleděl na TV, samozřejmě hon na lišku! Redaktor Václavek, měl tam jednoho co přichvaloval,(novinář), druhý už trochu znalec, jak to v EU chodí, trochu odporoval, Václavek silně nervozní.

Pak tam byl telefonát s právníkem Hruškou.....tak to už se zdálo, že to Václavek nepřežije. Jak jsem už dnes psal panu Flaškovi, nic není černobílé. Ten tu vidinu opozice a pana Václavka rozsekal ne kusy! Jistě se to můžete najít v archivu!_ Ještě se budeme bavit! !!!!!!

5 3
možnosti
Foto

;-Dno, většina se tady baví vašimi nesmyslyR^

9 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti

Rozumím tomu poslednímu odstavci správně?

1 0
možnosti
Foto

To já nevím, jak tomu rozumíte? Máte nějaký jiný nápad, jak se dá k přinutit rezignaci premiér, který bude třeba odsouzen a shledán vinným ze zneužívání dotací.

3 0
možnosti
Foto

Abych řekl pravdu, nedokázal jsem tu dnešní řeč pana Babiše v parlamentu ani doposlouchat do konce. Bylo mi za něho trapně. Přitom nejsem vůči němu nijak vysazený/na rozdíl od Zemana/. Samozřejmě jsem ho nevolil, ale obávám se, že ty jeho koblihy i mně přijdou pěkně draho.

10 2
možnosti
Foto

Nebožtík Standa Gross, kterého jsem nikterak nemiloval, kdysi odstoupil, protože nedovedl vysvětlit, kde vzal peníze na byt v "paneláku". To bylo v tom "divokém" počátku století...Z toho jsme se poučili. Prezidentem je politik, který společně se svým předchůdcem naši politiku zcela pokřivil a vládne nám majitel strany nestrany, jejíž podstata i fungování se vymykají politickým principům, které jsou v demokratickém světě zaběhlé a fungující.

10 1
možnosti
Foto

Ještě pořád ne. Ale třeba se dočkáte ;-)

(viz dnešní ČT 24)

3 0
možnosti

:-).......Dnes je to celodenní program ČTV! Opozice cítí kořist, nic nebude. Je možné, že Agrofert dotace vrátí, ale Babiš zůstane, opozice zase utře.

Pokud se nemýlím, tak byl Agrofert, Babišovi odebrán a svěřen do svěřenského fondu, tak co se vlastně řeší?

2 8
možnosti