Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J29a94r43a 34R69a97n32k

5. 11. 2016 20:16

Je to predevsim beckovy herec a uz ne tolik zadany, stava se na stara kolena malicherny exhibicionista, kdyz uz se o nem nemluvi ze zajimavosti, tak aspon necim zaplnit blesko-zpravyRv Pro zdejsi, je to jen trouba, ktery si uz dost vuydelal a muze se chovat jako troglodyte ;-)

http://www.cbc.ca/news/entertainment/steven-seagal-granted-russian-citizenship-1.3834654

0 0
možnosti
Foto

A který herec je pro Vás áčkový?

Ten, který nejvíce nenávidí Putina?

To bychom mohli nabídnout hned dva: "Bartošku s Dykem.."

0 2
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Seagal zpíval na Krymu v tričku s portrétem Putina, měli by mu všichni hoteliéři v zemích NATO zakázat vstup do svých hotelů stejně jako náš hoteliér zakázal vstup Rusům, což posvětil náš nezávislý soud.

S velkým nadšením toto popisuje bloger Jan Ziegler.

1 1
možnosti
JR

J84a31r77a 30R68a81n71k

5. 11. 2016 20:18

Soudruzi.....za co? Jen at ho nechaji zpivat, NATU muze tahle nicka byt ukradena, vedle Depardieux a Snowdena, ktery tam zezelena, protoze zadny pardon nedostane - tam ma Putler ruskou trojku:-)

0 0
možnosti
AR

Že mezi umělci v jakémkoli oboru se nacházeli, nacházejí a budou i nadále nacházet někteří více či méně výstřední, tak s tím musíme počítat. Nedá se nic dělat, chtějí být něčím extra.

0 0
možnosti

Jirko, díky. Já věděla, že to je takový "duševní batman", a nemám s ním ztrácet čas. Neviděla jsem žádný film, pouze ukázky. Jsem taková skromná:-))))))))

1 0
možnosti
Foto

On je to takový klučičí idol a přijde na to, jak kdo má dlouhou pubertu. U něho samotného asi stále trvá, vždyť kdo jiný by mohl být hrdinou akčního hrdiny, než politik-akční hrdina.:-)

3 0
možnosti
TH

Je otázka, jak moc do toho vidíme my a jak do toho vidí Steven.....

Je to sice vysoko nepravděpodobné, ale co když? ...Co když Steven jde stále za těmi stejnými ideály, a Rusko v tom není rozporem? Co když tam jde s cílem své ideály šířit mezi Rusy, čímž pro ideály udělá mnohem víc, než jen z dálky, přes půl světa? On určitě má na to být vzorem. Aspoň v něčem.

A co si budeme namlouvat, Putin je vstupenka k obyčejným Rusům, stejně jako Lukašenko k Bělorusům. Proto bych jej neodsuzoval.

2 1
možnosti
TH

Ps: a nakazit Rusy našimi ideály by jistě stálo za to!

0 0
možnosti

Putin - zakrnělý Rambo, je vůbec sběratel veškerých vykopávek :-) ale Segal mu uteče stejně jako alkoholik Depardieu, když nemohl v ruské bídě sehnat svůj oblíbený chlast a kvalitní jídlo, tak vzal nohy na ramena....

4 0
možnosti
Foto

Jsou to takové komické příběhy s příchutí bulváru.:-)

2 0
možnosti
Foto

Spíše byste se měl zamyslet nad důvody, které k tomuto nepopulárnímu rozhodnutí Seagala vedly. U amíckého diváka, tradičně odkojeného antisovětismem, mu to přízeň příliš nezíská, ani kdyby se tím chtěl zviditelnit.

Mně spíše fascinuje, jak dnešní občané nekriticky berou vážně vyfabulovanou mediální realitu, když ještě za normalizace věděli, že to, co čtou v novinách a vidí v tv, tak tomu není radno příliš věřit, i kdyby se z 99% jednalo o pravdivé zobrazení životní reality.

2 3
možnosti
Foto

Víte, jsem rusofil a ruskou kulturu i společnost docela znám, takže vaše moudrá rada vyznívá poněkud naprázdno. Zamýšlet se nad tím, že někteří herci a zpěváci dělají takové věci, je podobná intelektuální činnost jako se zabývat tím, proč konvertují k budhismu nebo si nechávají dělat plastické operace, vedoucí k jiné pohlavní identitě. To, co jste si přečetl, je značně odlehčený článek, myslel jsem si, že to každý pozná. :-)

3 0
možnosti