Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P12a43v95e65l 19V64é28b46r

10. 10. 2020 7:24

Stát, který nemá (kdykoliv) na obranu, nemusí být zmiňován. Brzo zanikne pozřen svými sousedy.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k naší velikosti si myslím, že lepší investovat v toto směru aktuálně max do radarů a rušiček voj. signálů a pár vodíkových bomb. Na to mozky máme a budou menší náklady na údržbu po vytvoření. Konvenční zbraně se nás reálně netýkají, je nás málo. Případně vyrobit vlastní družici s nějakou takto vybavenou raketou.

0 0
možnosti

Napíšu to stručně a krátce. Turner, stejně jako Horner, Vodvářka a další vyžadují speciální zacházení. Například to že o nich nesmíme napsat pravdu. :-)

0 0
možnosti

Keď sa budú z juhu blížiť milióny ozbrojených imigrantov, tak budeš prvý kvíkať, prečo štát nemá adekvátnu obranu. Alebo zoberieš kyticu kvetov a pôjdeš vítať?

1 0
možnosti

Si vis pacem para bellum. Chceš- li mír, připravuj se na válku.

Latinské přísloví.

V dnešní situaci doporučuji brát vážně.

1 0
možnosti

;-D Panu autorovi uniká, že samohybné houfnice patří k velmi účinným nástrojům v boji s covidem. V místě jejich použití by určitě již nebyla zjištěna žádná nákaza.

2 0
možnosti

J80a17n 10K97i28s46z90a

9. 10. 2020 8:38

Mě se líbí jak všichni žijí v představě, že vše bude OK. Bohužel nebude. Ostatně Turecký sultán to několik krát v roce 2015 oznámil a opakuje dodnes.

Je potřeba se podívat na přezbrojování armád Ruska a Číny. To že Čína si dnes dělá velké nároky na svých sousedech. Ne nadarmo se uvažuje o velkém spojeneckém paktu a třeba v roce 2016 dostalo Japonsko zelenou v plném vyzbrojování.

Do toho po USA, v NATO je nejsilnější armádou v Evropě ta Turecká, Polská.

S tím, že Turek si nyní maže Evropu a celé NATO na chleba.

Četl jsem odborný článek v ATM magazínu pojednávajícím o tom, že Američané vůbec nestihli stáhnout své strategické zbraně z Turecka, během pokusu o převrat. Totálně jim veškerá opatření selhala.

Do toho Turecko je aktivní v Libyi a začíná opět své choutky na Řecko a Kypr.

Všichni moc dobře ví, že to celé jde do kopru.

A když se podíváte na bojeschopnost Rakouské armády, Německé armády, tak je to až tristní. Ze zprávy za rok 2019 neměla Krigsmarine jedinou schopnou ponorku. Většina letadel uzemněna, to samé Rakousko.

Do toho protesty v USA, které by se daly využít k rozpoutání občanské války a oslabení silné mocnosti.

Bohužel svět je stále stejný, jsme jako naši předci v roce 1912-1914, jsme náměsíční. Svět už ve válce je nějakou dobu a bohužel ohnisko se blíží k Evropě. Zásadní problém ale je, že začínají na Balkáně opět bujet národnostní nesváry a že jsou sultáni, kteří by se rádi zapsali jako ti, kteří dobyli Evropu.

4 0
možnosti

ale, my budeme plnit své "závazky" a najdou se tací, co to budou opakovat, jak kolovrátek

0 0
možnosti
Foto

Já jen doufám, aby ty samohybné houfnice, nebyly brzo duležitější, než jiné věci ...

2 0
možnosti