Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ti jmenovaní, jsou našimi Slouhy. Platíme si je z daní - co tajit ? Příjmy, činnost ? Na hradě se vyplatí sedět a nebrat ani 1 Kč ! Pak se dobře investuje. Do akcií Kyrgyzstánu, opečovávají Obory s Kamenolomy, staví sjezdovky v nížinách i vypíjí rybníky ! Podobně se staví vily bez povolení. Dá se i parkovat bez pokuty na pěším přechodu a mít kancelář přímo na hradě ... !

M. Nejedlý to říká dobře - "Investuji tam, kde očekávám zisky" ! Ta tlupa má slušné krytí - NIKDO ! Ani nemusí mít ani bezpečnostní prověrku ! Jako chlapci bandy z Michaga ! Když je vedla, otrlá Kate Draxlová - Iva Janžurová, tak to bylo i úsměvné!:-)

2 0
možnosti
KV

Mám pocit, že obojí je správně.Tedy, že lidé kolem Zemana a nejen něj, kradou ani poledne nesvětí a "novináři" události nekomentují ale vytvářejí.

1 0
možnosti
Foto

Média jsou jistě schopna kauzy vytvářet a některé gaunery nahánět a jiné šetřit.

Neřekl bych ale, že je to tento příklad. Chování a jednání lidí kolem Zemana je donebevolající a nikdo se nemůže divit, že to novináře zajímá více, než kauzy neznámých lidí. Lidé na těchto pozicích včele s prezidentem by měli být příkladem, ale jsou ostudou.

4 0
možnosti
OT

Nechápu, že Zemanovi jeho nejbližší okolí vyhovuje. Že je ještě nevyházel. A ještě nerozumím tomu, proč se za prezidenta, když něco provede, omlouvá nějaké ministerstvo. Takže kdyby Zeman teoreticky někoho zavraždil, bude se omlouvat ministerstvo. To je přece strašné. Já vím, že je to podle nějakého zákona, jako že je prezident za sebe nezodpovědný. Ale co je to za idiotský zákon a proč vůbec?

5 0
možnosti
LB

Prezident, který není odpovědný za své činy, je současně i velitelem ozbrojených sil. Hrozné pomyšlení...

1 0
možnosti
MV

na mysli mi vytanulo jedine: na kazde veprove se vari voda

1 0
možnosti
Foto

Snad ano, jen to bude v době, kdy bude Zeman mimo ( možná mimo cokoli) a ta parta lumpů kolem něj dostane nanejvýš nějaké symbolické tresty. A ti, co přijdou po nich budou mít dobrý návod, jak na to.

Mně ani tak moc nezajímá, jestli a jak budou odsouzeni, jen mě štve, že lidé porušující pravidla, zákony i zásady elementární slušnosti a morálky to mohou dělat, aniž by se s tím cokoli dělo.

Děkuji za zastavení se.

2 0
možnosti
VF

Za to, že lži, polopravdy, pomluvy a urážky se staly politickou rutinou, rozhodně nemůže jenom prezident Zeman. Takový stav je trvalou skutečností od chvíle, kdy přechytřelá opice zvedla pazourek, aby si to vypořádala s jinou opicí. Řežby zájmových klanů, jejich zástupných loutek i zákulisních hybatelů jsou nikdy nekončící marasmus veškeré takzvané politiky a s tím spojených rvaček o zdroje, mamon a moc. Za veškerými čachry s kamením a dotacemi zůstane alespoň vidět nějaká práce na přehradě v lánské oboře. Horší je to s podvody v oblasti takzvaných IT, kde se peníze vypaří, nikdo za nic nemůže a kde nic tu nic - viz IZIP nebo Opencard.

1 0
možnosti
Foto

R^ Ti hoši vnucují ostatním pocit, že krást je normální.

6 0
možnosti
Foto

Ano, to je ten probléma nejen to. Ti lidé v čele z prezidentem, beztrestně lžou, pomlouvají, uráží, ignorují zákony a předpisy a zvyklosti demokratického státu. A vše jim prochází.

6 0
možnosti
LH

ČT bych věřil kdyby takto horlivě odkryvala všechny kauzy a to se neděje...

1 1
možnosti
Foto

Všechny kauzy, které se k ní dostanou by měla odkrývat policie a státní zastupitelství a soudit soudy. Média takovou povinnost nemají, a my se nemůžeme divit , že investigativní novináře zajímá více provozovatel penzionu v Osvětimanech, než jiný neznámý podvodník či zloděj z jiné lesní správy, než jsou Lány. Novináře pochopitelně dráždí i arogance a nedotknutelnost těchto lidí, a jejich vyjádření na stranu novinářů, kteří nejsou loajální. Podívejte se na tiskovky pana Mynáře. Nepokrytě lže o vyšetřování svých kauz, uráží novináře, kteří na to upozorňují, urážel ty, kteří požadovali zveřejnění platů prezidentových lidí a pod.

9 0
možnosti